Κρίση & Ελένη έφεραν κοντά Μελέτη - Γκολεμά

23.02.2012
Έτριβα τα μάτια μου ξανά και ξανά για να δω αν με γελούν πρωινιάτικα και λίγο έλειψε να τα βγάλω, μέχρι να διαπιστώσω ότι όχι δε με γελούν... Η Ντέπυ Γκολεμά ήταν καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Έτριβα τα μάτια μου ξανά και ξανά για να δω αν με γελούν πρωινιάτικα και λίγο έλειψε να τα βγάλω, μέχρι να διαπιστώσω ότι όχι δε με γελούν... Η Ντέπυ Γκολεμά ήταν καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη. Καλέ τούτες δεν είχαν «σφαχτεί» πριν ένα χρόνο; Τούτες δεν είχαν φάει τα μουστάκια τους; Τούτες δεν έσουρναν τα απίστευτα η μία στην άλλη; Αν δεν ήξερες το (πρόσφατο) παρελθόν τους, δεν θα πίστευες ότι οι δύο σε... νιρβάνα κυρίες που μιλούσαν τόσο ήρεμα και αγαπημένα, ήταν κάποτε οχτρές.

Τι έγινε λοιπόν και... αγαπήθηκαν; Και βγήκε η Γκολεμά στο παραθύρι της Μελέτη; Και η Ελεονώρα την παρακολουθούσε με τόση γλυκύτητα και ηρεμία; Τι πίνουν (της λησμονιάς) και δεν μας δίνουν, μπας και ξεχάσουμε κι εμείς τα δικά μας; Τέλος πάντων, οι δύο πρώην οχτρές μίλησαν για όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και την κρίση που την έχει χτυπήσει κατακούτελα..

«Διανύουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο καιρό, θεωρώ ότι έχουμε αλλάξει. Και στην ζωή μας και στην δουλειά μας και στο πώς κοιτάμε γενικότερα τους ανθρώπους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχω αλλάξει και εγώ. Όταν περνάς ζόρια, φαίνονται… Όταν βλέπεις τον μισθό σου να μειώνεται ή αστέγους που δεν έχουν πού να μείνουν, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Δεν πρέπει να είσαι τόσο σκληρή, πρέπει να υπολογίζεις και να σέβεσαι την ζωή και την δουλειά του άλλου σε μια εποχή που όποιος έχει δουλειά πρέπει να νιώθει ευτυχής» είπε η Γκολεμά και να αποδώσουμε στην κρίση που πήγε καλεσμένη στης Μελέτη;

Ωστόσο, τούτο δεν ήταν το μόνο σόκι. Φέτος, στην «Πρωινή Μελέτη» δεν θυμάμαι να έχουν αναφέρει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, αφού από τα tweets της Μελέτη είχαμε καταλάβει ότι έπαιζε... εμπάργκο. Στην εκπομπή της Τετάρτης, όμως, έκαναν μία εξαίρεση κι ας είναι καλά τα... «κουτσομπολευτικά» της Ελένης. Και η Γκολεμά την «έσφαξε» με το γάντι, κάνοντας τους ανθρώπους της εκπομπής να νιώθουν ικανοποιημένοι για την... εξαίρεση και να αναφέρουν (φτου κακά) το όνομα της Μενεγάκη. Τι είπε η Γκολεμά για το Λενιώ;

«Είναι τόσο δύσκολες οι εποχές, που όλοι άνθρωποι έχουν ανάγκη να κοκορεύονται και να υπερεκτιμούν ή να τιμούν αυτό που κάνουν. Η Ελένη βρίσκεται σε μια περίοδο που θα πρέπει να υπογράψει ένα καινούριο συμβόλαιο, θα πρέπει να μειώσει κατά πολύ τα χρήματα που ως τώρα λαμβάνει με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο από τους Γερμανούς, τόσο ώστε εάν η Τρόϊκα το άκουγε, να είχαμε ακόμη χειρότερα ξεμπερδέματα. Και ίσως στο πλαίσιο αυτής της διαπραγμάτευσης και η Ελένη αλλά και πάρα πολλοί παρουσιαστές κάνουν διάφορα τέτοια τερτίπια: Να σώσουν αυτό που κάνουν και να το υπερβάλλουν για να μπορέσουν κάνουν μια καλύτερη διαπραγμάτευση», ξημερώνει».