Με «παπαρώματα» & Πετρούλα ανεβαίνουν τα νούμερα;

22.02.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Πενία τέχνας κατεργάζεται» δε λέμε; Έτσι και στο Πρωινό ΑΝΤ1 αλλά και στο Made in Star με την... πενία που έχει πέσει στα νούμερα σκαρφίζονται διάφορες… τέχνες, μπας και τα ανεβάσουν. Στο Πρωινό

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Πενία τέχνας κατεργάζεται» δε λέμε; Έτσι και στο Πρωινό ΑΝΤ1 αλλά και στο Made in Star με την... πενία που έχει πέσει στα νούμερα σκαρφίζονται διάφορες… τέχνες, μπας και τα ανεβάσουν. Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η παρουσία του Παύλου Σταματόπουλου στο πάνελ θα φέρει την ανάταση. Δυστυχώς για τον τηλεθεατή, η παρουσία του φέρνει μόνο πονοκέφαλο από την τρελή πολυλογία του.

Καλέ, με έχει σκιάξει. Τούτος, άμα τον αφήσεις, είναι ικανός να μιλάει για ώρες. Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι του έλειψε το γυαλί και αναπληρώνει τις χαμένες μέρες, αλλά τι του φταίμε να μας ζαλίζει πρωινιάτικα; Βέβαια, εκεί στο πρωινό κάνουν κι άλλα πειράματα… ανύψωσης της τηλεθέασης. Έβαλαν την Σίσσυ στην κουζίνα με την Αργυρώ, αλλά επειδή το βογγητό πάνω από την κατσαρόλα είναι… last year και το έχουν προλάβει άλλες παρουσιάστριες, το έριξαν στα κοντινά την ώρα που το Σισσάκι λιμπιζόταν την ζύμη της τάρτας.

Εκεί, να δεις πλάνα και υπονοούμενα. Για να δούμε, τσίμπησε ο κόσμος από το… eye liner της λιγωμένης από την τάρτα Σίσσυς;

Στο Made in Star, πάλι, στράφηκαν στη δοκιμασμένη λύση της Πετρούλας. Εδώ, δεν είχαμε σεξουαλικά υπονοούμενα, αλλά σκέτα…σεξουαλικά. Έσκασε μύτη στο πλατό με δαντελωτό διάφανο κορμάκι, που σχεδόν φαινόταν το κορδονάκι πίσω και ποιος λες ότι ταράχτηκε περισσότερο από την εμφάνιση της; Πάντως, όχι ο Παπούλιας. Η Ιωάννα Βάσσου παρακαλώ, που έβγαλε μια ξινίλα κι απέχθεια για το θέαμα. Εμ, γίνεται η ποιότητα η δικιά της να συνυπάρξει με το στρινγκ κορμάκι της Πετρούλας; Α ρε άτιμη AGB.

Και αχ βρε Ελένη (Μενεγάκη) φωτιές που άναψες με τις «κουτσομπολευτικές» εκπομπές. Είπε, το Λενιώ τη γνώμη της, ότι δηλαδή οι εν λόγω εκπομπές ήταν καθαρά του κουτσομπολιού και ξύπνησε στους πάλαι ποτέ εκπροσώπους των «μεσημεριανών» από μέσα τους η ενημέρωση. Πόλεμος λέμε.