Καυτά φιλιά στην παραλία για Ελένη-Ματέο

20.06.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο της δεν μπορούν να κρύψουν με τίποτα τον ασυγκράτητο έρωτα τους! Που το χάνεις που το βρίσκεις το Ελενάκι στα Άχλα είναι δίπλα στον Ματέο της.

Πιο ερωτευμένα από ποτέ τα παιδιά πλέον δεν κρύβουν τον έρωτα τους αφού όσο να πεις δεν κρύβεται με τίποτα όπως είδαμε στις πλόύσιε φωτογρφίες του περιοδικού OK … Το ερωτευμένο ζεύγος μένει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο βεβαίως βεβαίως Σωτήρη μου αι το Λενάκι φαίνεται να έχει ξανανιώσει κυριολεκτικά!

Τι φιλιά είναι τούτα βρε Σωτήρη μου κινηματογραφικά και όλο γλύκα ενώ η Ελένη σου λέει σαν Θεό τον έχει τον Ματέο της αλλά και εκείνος δεν υπάρχει κοινή τους φωτογραφία που να μην χαμογελάει διάπλατα σαν να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση οδοντόκρεμας! Εύγε !

Να κάτι τέτοια βλέπω και τα χαίρομαι τόσο πολύ που μου έρχεται να πάω στα Άχλα αυτοπροσώπως και να συγχαρώ τα παιδιά. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι εκλογές τους κράτησαν μακριά από τα Άχλα αλλά τώρα Ελένη-Ματέο αναμένεται να πάρουν το αίμα τους πίσω με το που θα σταματήσει το Λενάκι από την εκπομπή.

Άσε που στην χθεσινή εκπομπή η Ελενίτσα φορούσε βέρα που φυσικά κίνησε υποψίες. Τέτοιο έρωτα μα την Παναγία καιρό έχω να δω και πραγματικά τα φτύνω –με την καλή πάντα έννοια- τα παιδιά! Άντε και καλούς απογόνους τώρα να ευχηθούμε!
Ελένη Αναστασάκη