Δημητρίου: χωρίς σεξ θυμάται το κέρατο που έφαγε

13.07.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Λαίδη άνοιξε το στόμα της στο περιοδικό OK Σωτήρη μου και τα είπε όλα! Τι για τις πλαστικές που έχει κάνει, τι για τα κέρατα που έφαγε και ποιο την πόνεσε περισσότερο, τίποτα δεν άφησε κρυφό.

Ξεκίνησε λοιπόν με τα “σκληρά” για να μας πάει αργότερα στα πολύ μαλακά. Γιατί όλα και όλα η Άντζελα είναι μια γυναίκα με έρωτες και πάθη, μόνο που ένα πάθος της βγήκε λίγο μούφα... Ποιο ήταν λοιπόν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της;

"Τον έπιασα επ 'αυτοφώρω στο κρεβάτι μου! Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άνδρες μου με άλλη γυναίκα, αλλά έπιασα τον σύντροφό μου με έναν άλλο άνδρα!Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Περιττό να σου πω ότι έσπασα ό,τι υπήρχε σε γυαλικό μέσα στο σπίτι. Βγήκα έξω στους δρόμους και φώναζα.'Βοήθεια! Σώστε με!'.Μα το καταλαβαίνεις να μου το κάνει μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Και μετά έτρεχα σε ψυχολόγους και έκανα εξετάσεις αίματος για να δω μήπως με κόλλησε τίποτα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους, ούτε με τους αμφιφυλόφιλους, αλλά δεν μπορεί να ετοιμάζομαι να παντρευτώ και να τον βρω ξαφνικά με άλλον" είπε σε ένα μονόλογο τρελό η Λαίδη!

Και αν νομίζεις Σωτήρη μου ότι ολόκληρη λαίδη κρύβεται πίσω από ...την ταυτότητα της, κάνεις μεγάλο λάθος. Σου λέει δεν είναι από εκείνες που φοβούνται να πουν πόσο είναι:

"Δεν έχω κόμπλεξ με την ηλικία μου”, λέει και σου κόβει λίγο τη φόρα “Είμαι 57 χρόνων και όλοι μου λένε ότι δεν μοιάζω πάνω από 40", λέει και μου κόβει...τα πόδια!

Και κάπου εδώ ξεκινάνε τα σωστά μαθηματικά: "το πρώτο μου Botox το έκανα στα 42 μου και το επαναλαμβάνω κάθε οχτώ μήνες. Έκανα επίσης ανόρθωση στήθους όταν γέννησα την Όλγα και διατηρείται ακόμη μια χαρά, γιατί το προσέχω πολύ", είπε και νιώθω ότι είναι και άλλα πολλά που δεν μας λέει.

Και αν αναρωτιέσαι αν το πάει ακόμη το γράμμα, το κορίτσι αποκάλυψε: "είναι πάνω από ένα χρόνο που έχω να κάνει σεξ" και μας άφησε με ανοιχτό το στόμα. Μα είναι δυνατόν τέτοια γυναικάρα με πλαστικές που την κάνουν να δείχνει μέχρι και 17 ολόκληρα χρόνια νεότερη, που στον ελεύθερο χρόνο κάθεται στο Σούνιο και αγναντεύει τον Ατλαντικό, που δόξα τον Θέο : “Είμαι Άθεη” όπως έχει δηλώσει, είναι δυνατόν να μην έχει συναντήσει άτομα του δικού της «βεγγαλικούς» όπως είχε πει φυσικά η ίδια που έχει ξεχάσει το σεξ εδώ και έναν χρόνο; Μα...Πες μου γιατί έχω αρχίσει να το χάνω... Πού πήγαν όλοι οι άντρες;

Ελένη Αναστασάκη