Μουτσινάς: δεν το σηκώνει στις τράπεζες

16.07.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αχ τι είναι και αυτοί οι διάσημοι νομίζεις; Κανονικοί άνθρωποι σαν εμένα και εσένα! Αν νομίζεις ότι επειδή μπορεί να έχουν μια δουλειά στην τηλεόραση έχουν θησαυρίσει κιόλας, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Όχι δεν έπαθα κάτι καλοκαιριάτικο, ούτε με χτύπησε η ζέστη στο κεφάλι. Σου μιλάω για τον Νίκο Μουτσινά που μπορεί εσύ να νομίζεις ότι ολημερίς ασχολείται με το να σχολιάζει τους άλλους και τα ευρώ του σκάνε από τον ουρανό σε μορφή μωβ χαρτονομισμάτων, αλλά το αγόρι έχει πολλές πολλές σκοτούρες σου λέει παιδί μου, όχι αστεία.

"Δεν έχω στόχο στη ζωή μου την τεράστια περιουσία, ούτε να αγοράσω βίλα!Τα κουτσοκαταφέρνω, όπως όλοι μας" είπε στο περιοδικό ΕΓΩ. Αν δηλαδή είχες την ιδέα ότι παλεύει να γίνει εφοπλιστής και να αλωνίζει σε κότερα πολυτελείας, σε διαβεβαιώνει πώς καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα αυτό αντίθετα κάνει την... ανάγκη του παξιμάδι και τα κουτσοκαταφέρνει. Και για του λόγου το αληθές συνεχίζει με βαρβάτες αποκαλύψεις: "Χρωστάω παντού, χρωστάω σε εφορίες και τράπεζες, με παίρνουν για τα δάνειά μου και δεν σηκώνω τηλέφωνα, ζω κανονικά, όπως όλοι!”, λέει και με στέλνει. Να πώς να στο πω δεν περίμενα ολόκληρος Μουτσινάς να είναι ένας από εμάς...Να βλέπει άγνωστο και να μην το σηκώνει. Απαπα... “Αλλά είμαι εντάξει με όλο αυτό που ζω, δεν θέλω κάτι παραπάνω”, λέει και μου κόβονται τα πόδια. Τι σου είναι η κρίση Σωτήρη μου, μέχρι και ολόκληρος Μουτσινάς κρύβεται.

Σκέψου τι ζόρια θα τραβάει και αυτός που τον σκέφτομαι και λέω πάλι καλά που κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση και βρέχει λίγο τα ποδαράκια του στη θάλασσα γιατί αλήθεια τέτοιο ζυγό, χωρίς μια βουτιά ολόκληρο καλοκαίρι και τις τράπεζες να τον καταδιώκουν πώς θα άντεχε δεν ξέρω...Και μη χειρότερα Σωτήρη μου...

Ελένη Αναστασάκη