Το τσιτσίδωμα της Μελέτη στο νέο τρέιλερ

06.09.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε την Ελεονώρα Μελέτη, αφού όλο το καλοκαίρι δεν φιγούραρε στα εξώφυλλα των life style περιοδικών.

Όμως, η Ελεονώρα επέστρεψε και μας... πέταξε τα μάτια έξω! Πώς; Με το νέο τρέιλερ της εκπομπής της που άμα δεν έβλεπα στο τέλος να πέφτει ο τίτλος της εκπομπής, ήμουν σίγουρη ότι την πέταξαν στη μεταμεσονύκτια ζώνη για.... μελέτη ενηλίκων! Μόνο, γραμμές «090» δεν πέρασαν από κάτω.

Δεν ξέρω. Ή εγώ γέρασα, παραξένεψα κι έχω χάσει την αισθητική μου ή οι δημιουργοί του τρέιλερ έχουν χάσει την έμπνευσή τους. Σε αυτό, που λες, η Μελέτη με άγριες διαθέσεις εμφανίζεται ξαφνικά στο γυαλί στα έκπληκτα μάτια "χάλια μπάλια" μπάκουρου τηλεθεατή που έχει ανάψει τα κεράκια πίσω, πίνει το ποτάκι του και «πνίγει» τη μοναξιά του εμπρός από την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια πετάει το σακάκι, μένει με το ροζ δαντελένιο κομπινεζόν και προσκαλεί με λάγνο (πιο λάγνο... παίρνεις τηλέφωνο στη σχετική γραμμούλα) βλέμμα τον τηλεθεατή να κολλήσει μαζί της. Εκείνος με μιας πετάει πουκάμισο, μένει ημίγυμνος, εμείς φρίττουμε με το θέαμα και μένουμε να δούμε πού το πάει ο «ποιητής». Τελικά, δεν καταλαβαίνουμε, διότι η Μελέτη υπόσχεται του αναψοκοκκινισμένου ταλαίπωρου, που έμεινε με τη μπουκιά στο στόμα, ότι θα τα πουν σύντομα.

Και σε ρωτώ: τι θέλουν να πουν με το τρέιλερ τούτο; Άντε πέρυσι, που βγήκε στο κρεβάτι με άνδρα στο πλευρό της, είπαμε ότι παραπέμπει στο... πρωινό ξύπνημα. Το είχε κάνει άλλωστε και η Ελένη Μενεγάκη. Τούτο, όμως, το... «γραμμές 090» τρέιλερ τι θέλει να μας πει και δεν το καταλαβαίνουμε; Το τσιτσίδωμα της Μελέτη έχει κάποιο βαθύτερο νόημα; Αν είναι να ψάξω, να το βρω...