Dancing with... μπουτάκια και κοιλιακούς

19.11.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Το καλό πράγμα αργεί να γίνει», αλλά δεν μπορώ να πω ότι συνέβη αυτό και στην περίπτωση του τρίτου Dancing with the stars.

Το πολλά υποσχόμενο (και μοναδικό show αυτή τη στιγμή στην ελληνική τιβί) ξεκίνησε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Ήταν και καρμπόν με τα δύο προηγούμενα, οπότε κάπου έχουμε κορεστεί.

Το κονσεπτ είναι ίδιο. Οι κριτές έχουν μείνει εκεί που τους αφήσαμε με τις ίδιες ατάκες και τη ρακέτα στο χέρι. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιάννης Λάτσιος είναι σα να τους βγάλαμε από το pause και συνέχισαν τις σπόντες από εκεί που τις είχαν αφήσει πριν δύο χρόνια. Η μόνη αλλαγή εδώ είναι η προσθήκη της Κάτιας Δανδουλάκη, που μπήκε λίγο «αγριεμένη», αλλά στη συνέχεια μαλάκωσε κι έγινε τα μάλα ανεκτική με τους παίκτες.

Έτσι, ο Λάτσιος παραμένει ο μόνος κακός της επιτροπής, ο οποίος (άκουσον, άκουσον) έβαλε το πρώτο «4» στην ελληνική ιστορία του Dancing και αλίμονο στον Γιάννη Αϊβάζη, το έλαβε αυτός. Άσχετο, αλλά ο Αιβάζης τα έχει πάρει τα κιλάκια του ε; Γενικά, η επιτροπή, αν και πρεμιέρα, δεν ήτο γενναιόδωρη με τους βαθμούς και τα 6αρια «έπεσαν» σύννεφο.

Τελικά, η κρίση δεν χτύπησε μόνο το σκηνικό του show, που είναι λιτό και απέριττο. Ούτε το στούντιο που έχει μικρύνει αισθητά και στο τέλος θα πιάσουν.. κορέους παίκτες, επιτροπή, Ζέτα και κοινό, αφού είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Χτύπησε και τους κριτές, που μοίραζαν τα κοπλιμέντα απλόχερα, αλλά τέτοια τσιγκουνιά στη βαθμολογία ούτε το... ΔΝΤ να ήταν.

Χορεύοντας με τους... κοιλιακούς

Αυτό που κάνει όμως το τρίτο Dancing να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, είναι τα σέξι κορίτσια που έχει μαζέψει. Το show δεν ενδείκνυνται για ζευγάρια. Ανάβει φωτιές. Γιατί, κάθεσαι εσύ στον καναπέ σου, έχεις δίπλα τον σύζυγο και τσουπ στην οθόνη βγαίνουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι κοιλιακοί της. Δε σου δημιουργεί πρόβλημα; Στο δημιουργεί.

Ή μετά βγαίνει η Έλενα Παπαβασιλείου με hot φόρεμα κι αρχίζει τα λικνίσματα. Πώς να το σώσεις; Για να έρθει το... αποτελείωμα της σχέσης με την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη με τους κοιλιακούς επίσης σε κοινή θέα. Να μου το θυμηθείς, φέτος θα έχουμε σκληρή «μάχη» Ντορέττας – Πιερίδη. Ποιος κοιλιακός θα νικήσει; Του... Αϊβάζη. Χοχοχο.

Σέξι Ζέτα και όποιος αντέξει

Λες οι τόσες μαζεμένες σέξι διαγωνιζόμενες να φταίνε που φέτος τα «πέταξε» ακόμη και η Ζετα; Καλέ τόσο σέξι, δεν ενθυμούμαι να την έχω ξαναδεί. Φόρεμα ευάερο, ευήλιο στο στήθος, έμπαζε από παντού και όλη τη βραδιά περιμέναμε καρτερικά το... ατύχημα. Η παρουσιάστρια το γλίτωσε, αλλά το είχαμε από την Βάνα Μπάρμπα. Να πούμε ότι χάλασε τα αρσενικά;

Η Ζέτα έχει πια αποκτήσει εμπειρία και φέτος φαίνεται. Είναι πιο ώριμη και μάς άρεσε, ειδικά στα σημεία που ξέφευγε από το autocue κι έπαιρνε πρωτοβουλίες. Ακόμη και το παιγνίδι με τον Λάτσιο αν και σε επανάληψη, δεν μας κούρασε.

Βάλτε τον Αγγέλλου να χορέψει, please

Ο Αργύρης Αγγέλου θα είναι για όλη τη σεζόν; Υπάρχει περίπτωση σε κάθε live να κάνει τα backstage και από άλλος; Μήπως να σκεφτούν εκεί στην παραγωγή την ιδέα μου; Να με συχωρνάει ο συμπαθής ηθοποιός αλλά αν μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα και να είμαστε και καλοί, θα δούλευαν τρεις νοματαίοι. Από τις πιο κουραστικές παρουσίες του Live. Υπερβολικά καλός με τους παίκτες, μες στο κομπλιμέντο και τη φιλοφρόνηση, δε σταματούσε να γελάει σε σημείο εκνευριστικό. Όπως και οι μορφασμοί του υπερβολικοί. Όπως και οι κινήσεις του. Για να μην πω για τις πάσες που έδινε στην Μακρυπούλια. Δικαιολογείται ότι ήταν πρεμιέρα και είχε άγχος και δεν έχει εμπειρία. Αλλά, μεταξύ μας, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται....