Τα ύστερα: Η Τατιάνα έκλαψε στον "αέρα"

21.11.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κοίτα να δεις που οι Μάγια θα βγουν αληθινοί και στις 21 του Δεκέμβρη θα έρθει η Συντέλεια του κόσμου

Ήδη, το πρώτο μεγάλο «σημάδι» εμφανίστηκε στην ελληνική τιβί... Έκλαψε η Τατιάνα Στεφανίδου!!!

Αν δεν είναι αυτό, τα ύστερα του κόσμου, τότε ποιο είναι; Η «Τάτι» να ξεσπάει σε κλάματα on air; Το έχεις δει πουθενά γραμμένο; Μόνο στις προφητείες των Μάγια

Η δημοσιογραφική εκπομπή της Τατιάνας είχε την Δευτέρα καλεσμένο ένα νέο αγόρι, που μαζί με τους γονείς του τον τελευταίο ένα χρόνο ζουν στο αυτοκίνητό τους! Κανονικά, η ιστορία αυτή είναι από τις πιο τραγικές, διότι δυστυχώς είναι και η τραγική πραγματικότητα πολλών συνανθρώπων μας.

Στη δημοσιογραφική, όμως, εκπομπή της Τατιάνας ήρθε η ιστορία αυτή κι έγινε... παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια. Και όχι τίποτε άλλο, ο καλεσμένος δεν έβγαλε και το απαραίτητο μελό που χρειάζεται η AGB.

Ας πούμε, κάθε φορά που η Ελένη Μενεγάκη φιλοξενεί μία τραγική οικογενειακή ιστορία, τα μηχανάκια δουλεύουν στο φουλ. Και όταν το Λενιώ ξεσπάσει σε κλάματα, εκεί να δεις τι γίνεται.

Ε κι αφού του καλεσμένου το μάτι δεν έλεγε να βουρκώσει, ήρθε η Τάτι και ξέσπασε σε κλάματα, σαν την Ελένη καλή ώρα. Βέβαια, είχε κι έναν καλό και συγκινητικό λόγο που λύγισε. Την πληροφόρησαν από το κοντρόλ ότι τα κορίτσια στο μακιγιάζ (τα χαμηλόμισθα κορίτσια, όπως τόνισε η παρουσιάστρια) έδωσαν χρήματα για την οικογένεια. Μωρέ τα ύστερα σου λέω... Και δεν αναφέρομαι στα κορίτσια.

Κι επειδή η εκπομπή της «Τατι» είναι δημοσιογραφική, μετά την ιστορία αυτή, πέρασε στην Χριστίνα Παππά και το γιο της....

Μέρα Πούλιτζερ, τι να λέμε

Κι εννοείται ότι την επόμενη μέρα επανήλθε με το θέμα της τριμελούς οικογένειας, αφού πλήθος κόσμου έσπευσε να τους βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Κι αυτό είναι το μόνο ευχάριστο κι αισιόδοξο μήνυμα της εκπομπής. Ακόμη και στα δύσκολα και στα μεγάλα ζόρια, ο Έλληνας την ανθρωπιά του δεν τη χάνει.

Και μέσα στον κόσμο που βοήθησε ήταν και η Αννίτα Ναθαναήλ, που πρόσφερε δουλειά στο παιδί, στην εταιρεία που έχει. Και να κοτζάμ βίντεο αφιέρωμα για το νεαρό στην πρώτη μέρα εργασίας στης Ναθαναήλ, να οι δηλώσεις της φιλεύσπλαχνης Αννίτας, να τα πλάνα από την εταιρεία....

Αλήθεια, Αννίτα μου, αυτό το... «κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γυαλό» δεν το έχεις ακουστά;