Σοκ: Ο Τατσόπουλος «αποκαθήλωσε» τον Χειμωνέτο!

23.11.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο κακός ο χαμός έχει γίνει με τη δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου ότι έχει π*δ*ξει τη μισή Αθήνα. Από το βράδυ της Πέμπτης και όλη μέρα σήμερα στα social media

και στην τηλεόραση ασχολούνται με το θέμα αυτό. Είναι ένα σόκι εδώ που τα λέμε η δήλωση αυτή κι έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό. Οι γυναίκες (παντρεμένες, δεσμευμένες και αυτές που δεν τον γουστάρουν ως άνδρα) ορκίζονται ότι δεν τον ξέρουν καν, ενώ τους άνδρες τούς έχουν ζώσει τα φίδια μήπως ο Πέτρος τούς... φύτρωσε ένα ζευγαράκι κέρατα.

Ωστόσο, υπάρχουν και τέσσερις άνδρες που μετά τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περνούν δύσκολες ώρες. Και κανείς στην τηλεβιζιόν δεν τους σκέφτηκε. Αλλά εγώ είμαι εδώ για να σου μιλήσω για το "δράμα" των Λευτέρη Πανταζή, Γιάννη Σπαλιάρα, Χάρη Χριστόπουλου, μα κυρίως του Γιώργου Χειμωνέτου. Οι τέσσερις παραπάνω, μέχρι την Πέμπτη ήταν τα απόλυτα αρσενικά, οι «μπιμπ» της Αθήνας, το αντίπαλο δέος των ανδρών.

Ο ΛΕΠΑ έχει δηλώσει ότι έχει πάει με 200 γυναίκες. Ο Σπαλιάρας δεν έδωσε αριθμό, αλλά δηλώνει κορεσμένος από το σεξ. Ο Χριστόπουλος έχει πάει με 300 γυναίκες και ο Χειμωνέτος, το «είδωλο» με 1500! Κι έρχεται ο Τατσόπουλος και με άνεση δηλώνει ότι έχει πάει με τη μισή Αθήνα! Και οι τέσσερις παραπάνω ρέκορντμαν μαζί, έναν Τατσόπουλο δεν τον φτάνουν! Πες μου είναι να μη ζουν ένα δράμα τα «είδωλα» του σεξ;

Ειδικά, για τον Χειμωνέτο πονάει η καρδιά μου. Το αγόρι μέχρι χθες ήταν ο μέγιστος «μπιμπ» της χώρας κι έρχεται ο Πέτρος και όχι μόνο τον... αποκαθηλώνει, αλλά τον ρίχνει στα τάρταρα. Γιατί, αν έλεγε ότι έχει π*δ*ξει 2000 γυναίκες, θα μπορούσε ο νεότερος Χειμωνέτος να το ισοφαρίσει το ρεκόρ. Τώρα; Ισοφαρίζεται μισή Αθήνα; Μπορεί και να ισοφαριστεί. Αν κρίνουμε από τις 3.316 ψήφους που έλαβε ο Τατσόπουλος στις τελευταίες εκλογές, μάλλον πολλές Αθηναίες έμειναν παραπονεμένες.

Οπότε Χειμωνέτε ξεκίνα. Όχι, να μας την πει ο Τατσόπουλος!