Μελέτη vs Ράλλη. Γιατί στην Ελεονώρα δεν... βγάζουν γλώσσα

27.11.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη είναι ιδιαίτερη και την παίρνεις στα σοβαρά μόνο αν την πάρεις στην πλάκα. Γιατί, διαφορετικά είναι να απορείς με την παρουσία και κυρίως με τη συμπεριφορά της στην τηλεβιζιόν.

Βγήκε που λες η Νικολέττα η Ράλλη, ναι αυτή που πέρυσι την "έκοψαν" λόγω χαμηλών νούμερων για να φέρουν τον "μεσσία" Ελεονώρα και αμφισβήτησε τον... ογκόλιθο. Είπε ότι η εκπομπή του "μεσσία" είναι μία από τα ίδια, ότι δεν την παρακολουθεί και ότι ήταν σίγουρη ότι δεν θα πήγαινε καλά.

Είπε ακόμη ότι δεν είναι θέμα παρουσιαστή, αλλά θεματολογίας και πως σήμερα με τόσα προβλήματα δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα να κάνεις κουτσομπολιό. Και πως σε κάποια άλλη χρονική περίοδο τέτοιες εκπομπές ίσως να κάνουν ξανά νούμερα.

Με λίγα λόγια η Ράλλη, που είδε από τη μία μέρα στην άλλη να της παίρνουν την εκπομπή ως... αποτυχημένη, είπε αυτά που πιστεύουμε όλοι. Και με μια ματιά στα μονοψήφια νούμερα της Μελέτη αποδεικνύεται και του λόγου το αληθές.

Άσε, που η Ράλλη πήρε και την "εκδίκηση" της που ως γνωστόν είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο.

Έλα, όμως, που πήγε να την πάρει από την Μελέτη και από προσωπική εμπειρία τής λέγω... Νικολέττα μου δεν ήξερες δε ρώταγες; Αμφισβητούνε κοτζάμ Μελέτη; Που πρωτα βγήκε η Ελεονώρα και μετά το επάγγελμα της παρουσιάστριας;

Άμα έχεις Twitter την Κυριακή το βράδυ (το μεσημέρι κυκλοφόρησε η συνέντευξη της Ράλλη στο Πρώτο Θέμα) θα παρατήρησες ότι η Ελεονώρα με αφορμή το Dancing... οργιάσε. Οι σπόντες για τη Νικολέττα έδιναν κι έπαιρναν και γενικά το σκηνικό σού θύμισε τα χρόνια που πηγαίναμε σχολείο.

Κάπως έτσι συμπεριφερόμασταν αν κάποια άλλη μάς την έλεγε. Αν μάλιστα ήσουν και η "βασίλισσα" που δίπλα σου είχες τους "υπηρέτες" να σε προσκυνούν, έβαζες αυτούς να κάνουν τη... βρώμικη δουλειά.

Όπως καλή ώρα έγινε το μεσημέρι της Δευτερας. Τότε που το λόγο πήρε ο Σπύρος ο Σιγούρος κι έριξε το φαρμάκι του, ικανοποιώντας την... αυτού μεγαλειότητα.

Σχολίασε ότι η Ράλλη δεν έχει ταλέντο ούτε στην υποκριτική, ούτε στην παρουσίαση, ούτε και στο χορό. Και να το χαμόγελο της ικανοποίησης ότι αυτό που είπε ήτο πολύ πετυχημένο.

Η Μελέτη έκανε ότι δεν άκουσε και ζήτησε να το επαναλάβει.

Ειλικρινά, εκεί η παρέα μπήκε στον κόπο να σκεφτεί μήπως και κάπου έχει δίκιο η "ατάλαντη" Ράλλη; Προβληματίστηκαν καθόλου από τις χαμηλές πτήσεις; Τους εξήγησε κανείς ότι οι μόνες πετυχημένες "χαμηλές πτήσεις" είναι του... Αρκά και κανενός άλλου;

Και τελικά, πιστεύουν στα αλήθεια ότι έχουν φέτος ΤΗ θεματολογία; Όπως όταν έβγαλαν έγκυο και παντρεμένη την Μάρω Λύτρα;