DWTS: Η χαρά του... μπανιστηριού!

03.12.2012
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μπορεί εκεί στο Dancing with the stars να λένε ότι πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό show, αλλά είναι και ένα τετράωρο χορταστικού οφθαλμόλουτρου

Και παίζει να είναι και από τα μοναδικά show που το βλέπουν τόσο φανατικά άνδρες. Γιατί ναι, το Dancing το βλέπουν και άνδρες, αλλά στο τέλος ψηφίζουν οι γυναίκες! Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι σε δύο συνεχόμενα Live έχουν φύγει δύο "κορμιά", η Νικολέττα Ράλλη και η Μαριάντα Πιερίδη;

Γυναίκες τις ψήφισαμε. Εμείς, που όταν βγαίνει να χορέψει το ημίγυμνο "κορμί" έχουμε τον σύζυγο να μας κοιτάει με μισό μάτι. Αλήθεια, εκεί στο Dancing έχουν βαλθεί φέτος να μας κλείσουν τα σπίτια; Τόσους ποπούς, μπούτια και μπούστα έξω ούτε στο... Tutti Frutti κάποτε παλιά δεν είχαμε μαζεμένα.

Βρε τούτοι, μέχρι και την Βάσια την Τριφύλλη την έβγαλαν hot με κορμάκι και μαύρη διαφάνεια. Μπουρλότο τις έκανε τις κυρίες περασμένα -ήντα. Καλά δεν συζητώ για Πιερίδη, η οποία αποχώρησε αλλά μάς άφησε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Από τη μία οι κοιλιακοί, από την άλλη τα ορθάνοιχτα πόδια, χθες το κορμάκι που μπήκε στον ποπό της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και χθες ήταν κλασικά σέξι κι απορώ γιατί δεν στείλαμε αυτήν για... κορίτσι του Τζέιμς Μποντ. Σε όλη την ταινία στο κρεβάτι θα τον είχε τον Τζέιμς, όχι για 15 δεύτερα, όπως κάτι άλλες. Καλά, η Έλενα Παπαβασιλείου αυτή τη στιγμή που σου γράφω, έχει πιάσει ένα κορίτσι του... Tutti Frutti και το χτυπάει κάτω αλύπητα. Μέχρι και τον Αλέξη Κωστάλα έχει κολάσει, τι άλλο να σου πω.

Βάνα Μπάρμπα. Εννοείται ότι δεν χορεύει. Κι απορώ γιατί την ταλαιπωρούν και την βάζουν να κάνει πρόβες και... ζογκλερικά. Κανονικά θα πρέπει να την αφήνουν να κάνει μια φιγούρα "λάγνο ύφος", άλλο ένα... λιφτ αισθησιασμού και τέλος το πανηγυράκι. Όπως χθες, που η Βάνα τα πήγε περιφημα όταν εμφανίσθηκε με γυαλιά ηλίου και κάθε φορά που μας γύριζε πλάτη και βλέπαμε το αποκαλυπτικό κοφτό κορμάκι της.

Άσχετο, αλλά τι χουνέρι ήταν αυτό που έκαναν στην Ζέτα Μακρυπούλια με το τραγούδι του Ρέμου; Μα να παίζει χαλί όσο ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου πάνω; Ήρθε και μπέρδεψε τα λόγια της. Αντί να πει "χόρεψες", είπε "τραγούδησες". Στην έναρξη παραπάτησε και στο τσακ γλίτωσε την τούμπα. Κρίμα γιατί σατιρικές εκπομπές μόλις έχασαν το νέο σήμα έναρξης.

Τι μας άρεσε:

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας

Η Βάσια Τριφύλλη. Απλά... Respect!

Η Κέλλυ Κελεκίδου. Απλά μας συγκίνησε

Ο Γιάννης Λάτσιος, που ήταν σε μεγάλα κέφια

Τι δεν μας άρεσε:

Αλήθεια, εκεί στο show, πιστεύουν ότι η Μπάρμπα χορεύει καλύτερα από την Λάουρα; Βρε πάτε με τα καλά σας; Που τους είπε και ο Σούλης

Δεν θα έπρεπε να ακούμε περισσότερο την άποψη της Γκαλένα ή του Φωκά ως των μόνων ειδικών αντί της Δανδουλάκη;

Αυτή την ξινίλα και τον εκνευρισμό της Ζέτας να τα αποδώσουμε στο κακό μακιγιάζ στα μάτια;