Νισάφι πια με τη σχέση Πετρετζίκη - Demy

15.02.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν εκεί στο Πρωινό mou ασχοληθούν ξανά και φάνε πάλι τα μουστάκια τους για την περίφημη (αλλά πάντα κρυφή) σχέση του Άκη Πετρετζίκη με την Demy.... θα πηδηχτώ από το παράθυρο, που έλεγε και ο Λεβέντης.

Νισάφι πια εκεί στο πρωινό του Mega, ο τήλε-μάγειράς τους δεν είναι δα και ο... Ρουβάς για να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα ερωτικά του.

Το πρωί της Παρασκευής, που λες, είχαμε νέο γύρο «πλακώματος» με αφορμή τις δηλώσεις της Demy στο Star, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβητεί τις φωτογραφίες με τα φιλιά που έδινε με τον Άκη, θέλοντας να μας πείσει ότι... δεν είναι αυτό που νομίζουμε! Ο Γιώργος ο Λιάγκας τρωγόταν να σχολιάσει, αλλά ευτυχώς για τη μικρή Demy είναι το κορίτσι του φίλου του και την γλίτωσε. Γιατί διαφορετικά, έτσι όπως γυάλιζε το μάτι του Λιάγκα, θα την έστελνε να κάνει παρέα με την... Αγγελική Ηλιάδη.

Η Φαίη η Σκορδά από την άλλη πάντα με τον γλυκό το λόγο (τώρα που έχουν να κάνουν και με δικό τους κορίτσι καταλαβαίνεις, τι μέλι έσταξε) την δικαιολόγησε λέγοντας ότι έχει αποφασίσει να μη μιλάει για τα προσωπικά της. Κι αναρωτήθηκε η Φαίη πού είναι το κακό να μη θέλει να μιλάει.

Όχι κακό δεν είναι. Αλλά μήπως αυτό να το πουν για τους ίδιους, όταν έχουν απέναντι τους καλεσμένους (που δεν είναι φίλοι φίλων) και δεν θέλουν να μιλήσουν για τα προσωπικά τους (βλέπε Βλάχος, Μπουγιούρης κ.α.) κι εκείνοι εκεί να επιμένουν; Εξάλλου, το παράδειγμα του Μπουγιούρη μάς είναι και πολύ πρόσφατο, όταν η Φαίη «κάρφωσε» στον αέρα ότι ο ηθοποιός έχει χωρίσει!

Αλήθεια, εδώ γιατί δε σεβαστήκαμε την επιλογή του; Μήπως επειδή ο Μπουγιούρης δεν είναι γλυκούλης και μικρός όπως η Demy του Άκη;

Πάντως, αναγνωρίζω του Λιάγκα ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Και «άδειασε» την γλυκιά φίλη του φίλου με τον καλύτερο τρόπο.

«Πήγα και πήρα συνέντευξη από τον Πάριο, και μου είπε για τα ερωτικά του και ότι είναι μόνος! Την Demy την αγαπάω, αλλά είναι ανερχόμενη τραγουδίστρια και δεν έχεις τι άλλο να τη ρωτήσεις! Δηλαδή τι να τη ρωτήσει; Πως πιάνει την ψιλή νότα;» Πες τα χρυσόστομε.

Επίσης, αν και διαφωνώ με τη σκληρή κριτική του στο τραγούδι της Αγγελική Ηλιάδη, τού αναγνωρίζω ότι δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις του, όπως θα έκαναν άλλοι μετά από τέτοιο χαμό. Συνεχίζει να τις υποστηρίζει και είναι μαγκιά του.