Θυμάσαι την Έλενα; Εγώ ψάχνω την Παπαρίζου!

17.04.2013
Σε πρόσφατη συνέντευξη της η εθνική ηρωίδα της Γιουροβίζιον, Έλενα Παπαρίζου είχε μιλήσει για τον διαχωρισμό που κάνει ανάμεσα στην Έλενα και την Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα και μετά το χωρισμό της με τον Τόνι, η Έλενα επέστρεψε στην Σουηδία για να βρει τον εαυτό της, να πάει εκεί που όπως τόνισε ''δεν είχα την αξία της Παπαρίζου, είχα την αξία της Έλενας και αυτό για μένα δεν είναι λίγο''.

Το πρόβλημα ξεκινά τέτοιες μέρες, που κοντοζυγώνει η Γιουροβίζιον και θυμάσαι που βγήκες στους δρόμους και στα κλαμπ για να χορέψεις το ''Number One'' το επικό 2005.

Σε ξεσήκωνε βρε παιδί μου, εκείνο το ''μπρονζέ'' κορίτσι της ομογένειας που με τα καστανά του τα μαλλιά, το θεϊκό κορμί, το κοντό χρυσό φόρεμα θύμιζε Ελληνίδα θεά. Και ήταν τόσο σέξι όσο έπρεπε, χωρίς τίποτα το πρόστυχο επάνω της. Με τη σημερινή εικόνα της Παπαρίζου, δεν ξέρω αν θα έβγαινα στο δρόμο.

Ήταν το ίδιο κορίτσι που σε έκανε να λες ''Die for you'' το 2001 και πάλι στη Γιουροβίζιον. Κι ακόμα απορώ, ποιά άλλη θα εμφανιζόταν με λευκή ολόσωμη φόρμα και ανοιχτό ντεκολτέ χωρίς να προκαλέσει, πέρα από την Παπαρίζου του 2001.

Όταν πάλι βλέπω την Παπαρίζου σήμερα, μόνο γκριμάτσες μπορώ να κάνω. Τι ανάγκη έχει η Έλενα να κάνει βίντεο κλιπ σαν αφέντρα ή σε οίκο ανοχής, με ζαρτιέρες; Τι ανάγκη έχει να τραγουδάει κομμάτια τύπου ''Πόσο Μ'αρέσει... που με την πάρτη μου ακόμα ασχολείσαι/ με τις ώρες να αράζω στο κρεβάτι μου επάνω'', που και χαζός να είσαι, το πιάνεις το υπονοούμενο πως το άσμα γράφτηκε για τον ήρωα ξεπεσμένου ρόλου ''Τόνυ''.

Θα πεις μεγάλωσε, ωρίμασε, βγάζει το σέξι πρόσωπό της. Σέξι ήταν η Έλενα και πριν 7 χρόνια, όταν πόζαρε με το λευκό φανελάκι και το χρυσό καυτό σορτσάκι χωρίς να τη βλέπουμε με το χαλκά στη μυτούλα και το στήθος φάτσα φόρα.

Κάποιοι μπέρδεψαν την Έλενα με την Ελένη τη Φουρέιρα και είναι κρίμα κι άδικο! Κάποιοι την έκαναν κριτή σε σόου για πατινάζ, στο οποίο δήλωνε ειδική αλλά ποτέ δεν την είδαμε να χορεύει με παγοπέδιλο στο πόδι, μόνο με ψηλοτάκουνο πέδιλο...

Ελπίζω σύντομα η Έλενα να συναντήσει την Παπαρίζου γιατί έχουν πολλά να πουν! Ιδανικά, αυτό θα έπρεπε να γίνει χωρίς συμβούλους, μάνατζερ! Κι ο έρωτας; Σίγουρα, ένας Καψάλης δεν φέρνει την Άνοιξη αλλά είναι μια καλή αρχή.

ΥΓ: Ήταν δύσκολη χρονιά το 2001 από μόνη της αλλά ακόμα και σήμερα, όταν ακούω το ''Καινούργια Αγάπη'' των Αntique και βλέπω την Έλενα με τα μαντήλια επί κεφαλής, θυμάμαι τα δικά μου τα μαντήλια, χαμογελάω και λέω ήρθε η Άνοιξη!

Η Κατίνα