Γερμανού: Έχει ανάγκη να παίζει το "κρυφτό" των ψευτό-celebrities;

01.05.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Διάβασα την τελευταία συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού, όπου με πάσα ειλικρίνεια αναφέρθηκε σε προηγούμενες σχέσεις της.

Και ειναι αυτό που μου αρέσει στη Ναταλία. Είναι ακομπλεξάριστη και μιλάει για τα προσωπικά της χωρίς το άγχος της δημόσιας εικόνας και κυρίως δεν είναι υπέρμαχος της ελληνικής πατέντας ( και που έχει υιοθετήσει η εγχώρια showbiz)... "για τα προσωπικά συζήτηση κομμένη"!

Η Ναταλία δεν κρύβεται, όπως δεν έχει κρύψει και τους έρωτες της. Ακόμη και στην περίπτωση με τον Γιώργο Νινιό, ο οποίος είναι φύσει αντι-σταρ, η Γερμανού ουδέποτε κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο της.

Γι αυτό και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κάθε φορά που τη ρωτάνε για την περίφημη/φημολογούμενη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Γιατί κάθε φορά, η απάντηση της Ναταλίας δεν είναι Ναταλία.

Δεν ξέρω αν είχαν ποτέ σχέση και ποσώς με ενδιαφέρει. Όπως ποσώς ενδιαφέρει και πολύ κόσμο αν η Γερμανού έβγαινε με έναν ακόμη νεαρό τραγουδιστή. Αλλά γιατί τόση πια μυστικοπάθεια; Γιατί αυτό το κρυφτούλι;

Πόσο πιο μεγάλη φίρμα είναι ας πούμε ο Βρεττός από τον Θάνο Τζάνη, που μόλις είχε βγει από ριάλιτι σόου. Ή πόσο πιο φίρμα είναι από τον Αλέξανδρο Παρθένη; Γιατί, με αυτούς τους δύο η Ναταλία υπήρξε ανοιχτό βιβλίο και με τον Βρεττό είναι... σφίγγα;

"Δεν ορκίζομαι ότι με τον Βρεττό δεν είχα σχέση" δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη για να εξηγήσει ότι δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό, επειδή εκείνος είναι σε σχέση.

Καταρχήν, ο Βρεττός έχει σχέση τους τελευταίους δύο τρεις μήνες. Επίσης, κανείς δημοσιογράφος δεν πηγαίνει με το Ευαγγέλιο και ζητά από τους celebrities να ορκίζονται για κάθε απάντηση που δίνουν. Ή είσαι ειλικρινής και απαντάς ή παίζεις αυτό το ψευτό-celebrity παιγνιδάκι, δεν ξέρω/δεν απαντώ, ενώ ο κόσμος το χει τούμπανο.

Ο Βρεττός, ας πούμε, είναι αυτής της σχολής. Η Ναταλία πάλι ήταν μία σχολή μόνη της, μόνο που κάθε φορά που η κουβέντα πηγαίνει στο νεαρό αοιδό, μοιάζει με... μαθήτρια.

Από τη Ναταλία θα περίμενα σε αυτό το θέμα, ειλικρίνεια. Ή λέει "όχι" και γίνεται πιστευτή ή απλά παραδέχεται αυτή την παλιά ρημαδό-σχέση να τελειώνουμε.

Έτσι, απλά, όπως το κάνει άλλωστε σε όλα τα θέματα της, είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά είτε πολύ προσωπικά.