Ματέο, να στείλεις εξώδικο και στην Ελένη

01.05.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αυτή η ιστορία με τον Ματέο Παντζόπουλο ο οποίος έστειλε εξώδικο στα περιοδικά ωστε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες από το συγκρότημα του, έχει πολύ πλάκα.

Στο... ραβασάκι του το αγόρι της Ελένης Μενεγάκη αναφέρει ότι η παρουσία των παπαράτσι είναι έντονη κι ενοχλούν τους πελάτες του συγκροτήματος, ενώ φαίνεται ότι παράπανο έχουν και οι ιδιοκτήτες των γύρω οικοπέδων, επειδή τα παπαράτσι καταπατούν τη γη τους.

Δεν έχω πάει στα μέρη εκείνα, οπότε δεν ξέρω αν τα παπαράτσι πατάνε τα σπαρτά ξένων ανθρώπων ή τα άγονα χωράφια και κατσάβραχα.

Όσο για τους παραθεριστές, ναι φαντάζομαι ότι είναι ενοχλητικό να βλέπεις γύρω σου φιγούρες με μία μηχανή στο χέρι. Βέβαια, δεν φωτογραφίζουν εκείνους, αλλά πάντα έχεις τον φόβο μήπως κάνα ξώφαλτσο κλικ πάρει κι εσένα.

Κι εντάξει να είσαι "νόμιμος". Αλλά αν είσαι σε κάποιο παράνομο... συνέδριο, τι γίνεται τότε;

Αν και όπως μάς ενημέρωσε προσφατα η Ελένη, ο νέος της παράδεισος τα τελευταία τρία χρόνια (πριν από αυτόν ήταν η Μύκονος) είναι οικογενειακός και άφοβος!

Ωστόσο, η πλάκα στην ιστορία, είναι ότι τη στιγμή που ο Ματέο στέλνει ξωδικα για να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες του ξενοδοχείου, η Ελένη με μανία ανεβάζει τη μία φωτό μετά την άλλη στο Instagram.

Μέχρι και την αυλή του μπάνγκαλόους τους ανέβασε το Λενιώ κι έτσι που το πάει, σύντομα θα μας δείξει και το εσωτερικό.

Και να φανταστεις Ματέο, ότι οι παπαράτσι τέτοια δουλίτσα δεν είχαν κάνει. Οι φωτογραφίες τους περιορίζονταν στην γωνίτσα όπου έκανε ηλιοθεραπεία η Ελένη και στα μποστάνια σου.

Όλο αυτό το διάστημα είχαμε μπουχτίσει στα περιοδικά να βλέπουμε Ελένη και Ματέο με γαλότσα να παρακολουθούν την τομάτα αν κοκκίνισε ή να λιάζονται στην αμμουδιά.

Εικόνα για τα υπόλοιπα μέρη του συγκροτήματος συνεχίζει να μας δίνει η κολλημένη με το Instagram Μενεγάκη.

Οπότε, μήπως Ματέο να στείλεις εξώδικο και στο κορίτσι σου; Ή μήπως το iphone της Ελένης δεν είναι ενοχλητικό για τους πελάτες όπως οι μηχανές των παπαράτσι;

Και συγνώμη κιόλας, αλλά τωρα που η Ελένη ανακάλυψε το Instagram και κάνει μόνη της δουλίτσα, οι παπαράτσι που εσύ "κυνηγάς" τι θα απογίνουν; Θα μπουν... ταμείο ανεργίας;

Γιατί, σε περιπτωση που δεν το γνωρίζεις, μια celebrity της προκοπής, που πουλάει τρελά, έχουμε στη χώρα τούτη και είναι η Ελένη Μενεγάκη.....

Δυστυχώς για την ηρεμία σου....