Μαριέττα, να τη πετιέται η πεθερά!

21.06.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ξέρω, μπορεί να είναι άκομψο για την Μαριέττα Χρουσαλά, που ασχολούμαι τόσο με την πεθερά της Μαριγώ Λαιμού – Πατίτσα, αλλά τι να κάνουμε, είναι η λατρεμένη μου.

Γιατί να το κρύψω;

Δεν υπάρχει η φιγούρα της. Στάνταρ, αν η Μαριέττα είχε παντρευτεί τον Λέοντα νωρίτερα, η Μαριγώ θα αποτελούσε αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τις θρυλικές «Θανάσιμες πεθερές» του Mega.

Όχι, δεν υπονοώ κάτι. Ειδικά, όταν την βλέπεις στη βάφτιση της εγγονής της και βαφτιστήρας, με το κουφετί φορεματάκι, τα λευκά μανίκια και το λευκό καλσονάκι, σου έρχεται να της κάνει γούτσου γούτσου.

Ποια κουμπάρα Μαρία Μενούνος. Και ποια συμπεθέρα Αγλαΐα; Την παράσταση έκλεψε η Μαριγώ. Παίζει να έχει τη μέρα αυτή περισσότερες φωτογραφίες και από τη μικρή!

Ωστόσο, το κλου, το κερασάκι στην τούρτα είναι η φωτογράφηση που έκανε η Μαριέττα με τις κουμπάρες της στο περιοδικό Hello.

Κι εννοείται ότι εκεί ήταν και η Μαριγώ ως κουμπάρα της νύφης της. Κι εννοείται ότι again έκλεψε την παράσταση.

Γιατί μπορεί τα κοριτσόπουλα να την έβαλαν πίσω στο πλάνο κι εκείνες αγκαλιασμένες μπροστά να θύμιζαν... μπουκέτο, όμως, η Μαριγώ πάλι βρήκε τον τρόπο να κάνει τη διαφορά.

Να τη πετιέται από ψηλά... η Μαριγώ σε μία απίστευτη και αξεπέραστη φωτογραφία, είναι all the money (που θα έλεγε και η Μενούνος) στο κάδρο.

Ανοίγει και τα χέρια της και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλει να πει η πεθερά με την κίνηση αυτή.

Είμαι μια ανοιχτή αγκαλιά για τη νυφούλα μου και τις φιλενάδες της;

Θέλει απλά να κάνει «τσα»; - Το «μπουυυ» ταιριάζει περισσότερο πάντως –

Έχασε την ισορροπία της;

Και κλείνω με παράπονο: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Μαριέττας να παίζει κοκορομαχίες στη Μύκονο με την Μενούνος και η πεθερά δεν ήταν πουθενά.

Μα why; Δεν θα ήταν συγκλονιστική σκηνή να παίζει και η Μαριγώ με αντίπαλο τη νύφη; Ε;