Ελένη: Και τώρα που ανέβασε στο Twitter τον Ματέο τι θα κάνουμε;

03.07.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κανονικά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να κάνω ένα τεράστιο... ααααχ από ανακούφιση που η Ελένη Μενεγάκη ανεβάζει πλέον απενοχοποιημένα φωτογραφίες της αγκαλιά με τον Ματέο.

Αλλά ψέματα δεν θα πω. Η φωτογραφία όπου κάνει... στηθοκλείδωμα στον αγαπημένο της και η ίδια ανέβασε στο Instagram δεν μου προκαλεί καμία συγκίνηση. Ίσως γιατί το επίμαχο και φλογερό, αλλά πάντα αυθόρμητο ενσταντανέ άργησε... τρία χρόνια.

Αν την ανέβαζε πάνω στην τούρλα του Σαββάτου, που λέμε και στο χωριό μου, πριν τρία χρόνια δηλαδή που όλοι περιμέναμε μια φωτογραφία του ζεύγους κι εμείς να χαιρόμασταν και η φωτογραφία να είχε την αξία της.

Τώρα απλά είναι ακόμη μία φωτό από τις δεκάδες που ανεβάζει με μανία τους τελευταίους μήνες από τα Άχλα. Θα μου πεις με τον Μάκη/Ματέο πρώτη φορά φωτογραφίζεται, αλλά όπως και να έχει ήταν η σειρά του. Αφού φωτογραφήθηκε ακόμη και με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά, μόνο ο αγαπημένος της τής είχε απομείνει.

Πάντως, αυτό που λένε ότι πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, κατά κάποιο τρόπο ισχύει και στην περίπτωση της Ελένης. Στην προ Ματέο εποχή, τότε δηλαδή που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, τις προσωπικές της στιγμές και τα τρυφερά ενσταντανέ με τον σύζυγο τα απαθανάτιζαν οι φωτογράφοι.

Στην μετά Ματέο εποχή, που το Λενιώ έχει κάνει πέρα τους παπαράτσι, το ρόλο αυτό έχει αναλάβει η ίδια. Εξάλλου, πρέπει το κοινό της να μάθει και να δει με τα μάτια του την ευτυχία που βιώνει η Ελένη τους. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο. Ακόμη και με καθυστέρηση τριών χρόνων.

Κι επειδή η φωτογραφία αυτή είναι η αρχή, ετοιμάσου το καλοκαίρι για μπόλικο Μάκη/Ματέο σε επίσημες ή καθημερινές φωτογραφίες.

Γιατί, η Ελένη εκτός από ερωτευμένη είναι και σίγουρη. Και πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβεται, ακόμη και από το... Ipad της.