Και η φιλανθρωπία θέλει το χαλί και την... ίντριγκα

05.07.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η εκδήλωση για τους "Ήρωες ανάμεσα μας" του ΑΝΤ1 και μπορεί ο σκοπός να ήταν ιερός κι επί σκηνής να ξετυλίχθηκαν οι ιστορίες καθημερινών και αληθινών ηρώων

που μόνο συγκίνηση προκάλεσαν, κάτω από τη σκηνή και κυρίως έξω νόμιζες ότι τα βραβεία... MAD μεταφέρθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Οι celebrities που είχαν προσκληθεί, στήνονταν μπροστά στις κάμερες κι επιδείκνυαν τα ρούχα τους, λες και πατούσαν στο κόκκινο χαλί. Και να οι στροφές για να δείξουν ολόκληρο το ρούχο και να τα λαμπερά χαμόγελα που αρμόζουν σε εκδηλώσεις ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Πασαρέλα έκαναν την είσοδο της Στέγης, δημιουργώντας την εντύπωση ότι δεν είχαν καταλάβει πού βρίσκονται και ποιος ο σκοπός της διαφορετικής αυτής εκδήλωσης. Το άλλο; Η απόλυτη αντίθεση της βραδιάς.

Μέσα καθημερινοί, απλοί ήρωες, με συγκλονιστικές ιστορίες, όπως το αγοράκι που νίκησε τη σοβαρή ασθένεια. Η δασκάλα με τους Ρομά μαθητές. Η ανάδοχη μητέρα στα παιδικά χωριά SOS. Το κοριτσάκι που οι γονείς της αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν και μεγαλώνει με τους παππούδες. Κι άλλες συγκλονιστικές ιστορίες.

Κι έξω; Οι celebrities στην απόλυτη... κοσμάρα τους να μιλάνε για τα επαγγελματικά τους σχέδια, για τις διακοπές τους, για τα λίγα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της γνωστή χορογράφος και τι όνομα θα δώσει στο παιδί που θα γεννήσει.

Απλά.... τράτζικ

Αυτό, όμως, που με ξεπερνάει, είναι πως κάποιοι από τους celebrities έκαναν και μανούρα για τις θέσεις που είχαν.

Άκουσα, στη Μεσημεριανή Μελέτη ότι ο Κώστας Κρομμύδας και η Νάντια Μπουλέ είχαν ένα... επεισόδιο με τους διοργανωτές της εκδήλωσης επειδή οι θέσεις τους ήταν πίσω και στο θεωρείο και δεν έβλεπαν καλά!

Τα σχόλια δικά σου.

Προτιμώ να μείνω στο κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση με τον αυθορμητισμό του, κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν και τον Γιάννη Σμαραγδή να παραδεχτεί ότι τον... ρούμπωσε!