Έλεος: Έκαναν κορμάρες Ρούλα και Μπαρμπαρίγου!

10.07.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στο χωριό μου λέμε «Είπαν στη γριά να χ*σει κι αυτή....» και το αυτό συμβαίνει με τα life style περιοδικά του τόπου μας, που είπαν να «κόψουν» λίγο από τα κορμιά των εγχώριων celebrities αλλά το παράκαναν.

Και το photoshop έχει τα όρια του, που δυστυχώς συχνά τα ξεπερνάνε. Και ναι στην αρχή είχε την πλάκα του να βλέπεις την μετρίου ύψους εγχώρια celebrity να γίνεται δίμετρη κορμάρα στις παραλίες της Μυκόνου, αλλά ακόμη και η πλάκα έχει τα όρια της. Ε;

Γιατί δεν γίνεται να μου επιβάλλει το περιοδικό την δίμετρη Ρούλα Κορομηλά και πρέπει να πιστέψω ότι ρίχνεις μπόι στα 50 φεύγα. Ναι, η Ρούλα φημιζόταν για το ωραίο της πόδι. Αλλά και η ίδια κρατώντας το περιοδικό, δεν θα πιστεύει ότι στην ηλικία της, το πόδι της είναι πιο μακρύ και πιο καλλίγραμμο (και χωρίς κυτταρίτιδα) από της ξακουστής Αντριάνα Σκλεναρίκοβα!

Θα έλεγα ότι εκεί στο περιοδικό πήραν το σώμα της Αντριάνα και το κόλλησαν στο κεφάλι της Ρούλας. Αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο, αφού το Ρουλιώ στις «φυσικές» αυτές φωτογραφίες τής ρίχνει τουλάχιστον μισό κεφάλι.

Αμ το άλλο; Ο χρόνος μήτε που έχει αγγίξει τη Ρούλα αυτών των φωτογραφιών. Το στήθος είναι πιο στητό και από.... έφηβης, ενώ τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο γόνατο, δεν παίζουν για το δικό της.

Τελικά, μόνο η Κορομηλά νικάει το χρόνο. Γιατί ακόμη και ο... Τσακ Νόρις δεν τα έχει καταφέρει.

Κάνει θαύματα το photoshop εδώ στο Ελλάντα. Όχι αστεία.

Είναι αστείο, όμως, στην επόμενη αμέσως σελίδα να βλέπεις μία άλλη κορμάρα (που δεν της το είχαμε) να απολαμβάνει το ήλιο της Πάρου.... η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Όχι η τηλεοπτική μαγείρισσα δεν έριξε ακόμη μπόι (μέχρι να φύγει το καλοκαίρι όμως προλαβαίνει), αλλά έχει κορμάρα. Και ποδάρα. Όχι δίμετρη σαν της Ρούλας, αλλά καλλίγραμμη. Και το κυριότερο; ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ. Ίχνος κυτταρίτιδας και χαλάρωσης, λέμε, ενώ κι εδώ το στήθος σχεδόν... τούμπανο.

Πάντως, εγώ στο παιδί του photoshop ένα ταψί μπακλαβά θα το έστελνα. Άσε, που αν κρίνουμε από το κορμί, η Αργυρώ ούτε που δοκιμάζει τις σπεσιαλιτέ της.