Προς Σωτηροπούλου: Μεγάλη μπουκιά φάε...

12.07.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Και να που το φετινό ερωτικό «τρίγωνο» Ελισάβετ Σπανού – Δημήτρης Αλεξάνδρου – Τόνια Σωτηροπούλου μάς απασχολεί γι ακόμη μία φορά.

Τώρα, το ερωτευμένο ζεύγος Αλεξάνδρου και Σωτηροπούλου αποφάσισαν να γυρίσουν... ηλικιακά στα σχολικά τους χρόνια και όπως όλα τα μαθητούδια γυμνασίου, έτσι και αυτοί «ξεκατινιάζονται» στο Facebook.

Αντί να χαίρονται τον έρωτα τους και να ανταλλάσουν ερωτόλογα όπως τα ερωτευμένα ζευγάρια στην αρχή της σχέσης τους (δες Αγγελική Ηλιάδη με Σάββα Γκέντσογλου) αυτοί ειρωνεύονται την άλλη, την Σπανού.

Ανησυχώ. Δεν έχουν κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον να κάνουν από το να «κράζουν» την άλλη; Που στην τελική μπορεί να έχει και δίκιο και να μην ήταν και τόοοοσο της φαντασίας της τής πλανεύτρας ότι είχε σχέση με τον Αλεξάνδρου.

Πάρε λοιπόν διάλογο από το ζεύγος στο Facebook.

«Μπορείς να μου πεις κάτι για το νέο τραγούδι Άλλη φάση» έγραψε το μοντέλο στην Σωτηροπούλου για το νέο τραγούδι της Σπανού. Αυτή τρελάθηκε στα γέλια κι εκείνος στο καπάκι την αποκάλεσε «Αντροχωρίστρα».

Στη συνέχεια, εκείνη προχώρησε σε βαθιά ανάλυση των στίχων (τυχεροί TUS και Δείξιμε που σας αναλύει βαθυστόχαστα το... για ενάμιση δευτερόλεπτο κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ) εξηγώντας στο μοντέλο τι εννοεί ο ποιητής.

«Είναι ένα άσμα εμπνευσμένο από τη ζωή. Από τη δύναμη που σου μένει στο τέλος μετά από μία τεράστια προδοσία και άνανδρες συμπεριφορές» έγραψε.

Κι επειδή μπορεί το μοντέλο να μην κατάλαβε, στο καπάκι του το έκανε πιο λιανά.

«Το άλλη φάση είναι διφορούμενο. Άλλη φάση αυτός Κι εγώ μετά άλλη φάση. Κατάλαβες»

«Κατάλαβα. Αλλά cd πότε θα βγάλει;» είπε εκείνος και πλέον είμαι σίγουρη... το μοντέλο από τα παραπάνω δεν κατάλαβε γρι.

Εκτός κι αν η καΐλα του πότε θα κυκλοφορήσει η νέα δουλειά της Σπανού είναι μεγαλύτερη από τις φιλοσοφικές αναλύσεις της Σωτηροπούλου.

Αυτά τα ωραία και κυρίως... ώριμα.

Προς Σωτηροπούλου: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες/γράφεις» γιατί ως γνωστών μπορεί και... «Εκεί που είσαι, ήμουν Κι εκεί που είμαι, θα έρθεις». Πράγμα που εννοείται ότι απεύχομαι.

Για το μοντέλο τι να πεις. Τη γνώμη την σχηματίσαμε από το δημόσιο «άδειασμα» που έκανε πριν λίγο καιρό στην Σπανού.