Τι λες τώρα: Η Σκορδά απλώνει μπουγάδα

29.08.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ή είσαι απλό κορίτσι - αν και διάσημο και λαμπερό και σέξι - ή δεν είσαι. Και η Φαίη η Σκορδά είναι απλό, απλούστατο και πάνω απ’ όλα λαϊκό κορίτσι.

Και καλή νοικοκυρά και δούλα και κυρά. Και απ’ όλα είναι η Φαίη και τυχερός ο Γιώργος ο Λιάγκας που του έτυχε τέτοιο κορίτσι με όλο το πακέτο.

Για να καταλάβεις, ακόμη και στις διακοπές τους, η Σκορδά δεν ξεχνά πώς πάνω απ’ όλα είναι μάνα και νοικοκυρά. Και όταν δεν «οργώνει» τις παραλίες με τα μικροσκοπικά και σέξι μπικίνι, εκεί που την πετυχαίνουν οι παπαράτσι για τις... αυθόρμητες πόζες, μένει σπίτι και κάνει δουλειές.

Και την «ιερή» αυτή στιγμή, που η νοικοκυρά Φαίη έχει βγει με το σέξι σορτσάκι της και απλώνει τη μπουγάδα στο μπαλκόνι της εξοχικής κατοικίας στην Τήνο, βρέθηκε.... φάντης μπαστούνης ο παπαράτσι. Και απαθανάτισε τη στιγμή του απλώματος. Και κάνει η φωτογραφία - ντοκουμέντο το γύρο του διαδικτύου, όπου με δέος όλοι την βλέπουν κι έχουν να λένε για... την Σκορδά την καλή νοικοκυρά, που είναι δούλα και κυρά.

Εγώ, πάλι, δέος δεν ένιωσα. Το παραδέχομαι. Θα το ένιωθα (το δέος) αν η Φαίη είχε βάλει μπουγάδα τις σωβρακοφανέλες του Λιάγκα. Ε; Αλήθεια, στα ρούχα... ρετούς κάνεις;

Πηγή - φωτό: Hello