Κάτι παιγνίδια που παίζει η ζωή στο "Μες στην καλή χαρά"

04.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες" λέει ο θυμόσοφος λαός, ενώ και η γνωστή διαφήμιση στο τονίζει... καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.

Αλλά φαίνεται ότι η Ζηνα Κουτσελίνη κανένα από τα δυο δεν γνωρίζει και τον καιρό που απήχε από την τιβί, όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν μιλούσε για τα πρόσωπα που είχε βοηθήσει και αναδείξει. Αλλά αλίμονο για την Κατερίνα Καραβάτου, η πάλαι ποτέ "μεντόρισα" της και "δασκάλα"της μόνο κολακευτικά λόγια δεν είχε να πει για την αφεντιά της.

Εδώ που τα λέμε την "έθαψε" κανονικά την έρμη την Κατερίνα, αφού η Κουτσελίνη είχε δηλώσει ότι το μεγάλο λάθος που έκανε στην καριέρα της είναι που έκανε παρουσιάστρια την Καραβάτου. Άουτς. Αυτό πόνεσε. Κι επίσης, ότι "Πιο πολύ έχει λείψει στην ίδια την Κατερίνα η ίδια η τηλεόραση, παρά στον κόσμο".

Αλλά το Κατερινιώ κιουρία δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σχολιάσει ή να απαντήσει στις κακίες. Και κάπου εκεί το θέμα ξεχάστηκε. Μέχρι που τα έφερε έτσι η ζωή και η τηλεοπτική μοίρα και οι δύο γυναίκες ξανασυναντηθηκαν τηλεοπτικά, στον Alpha... τον τόπο του εγκλήματος.

Η Κουτσελίνη προσλήφθηκε στη θέση της διευθύντριας ψυχαγωγικού προγράμματος, άρα θα είναι και στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά, που θα παρουσιάζει η Καραβάτου. Φοβερό; Τρομερό;

Και σκάω που δεν είμαι μύγα να πετάω στο πλατό της εκπομπής. Να δω πώς θα συνεργαστούν οι δυο κυρίες και τι σόι χαρά θα επικρατεί στα παρασκήνια.

Και στο σκηνικό πρόσθεσε και την πινελιά... Κων/να Σπυροπουλου που φέτος έρχεται με φόρα και ηλιοκαμένη από το τουρ στα ελληνικα νησιά με την κολλητή της Ελένη Μενεγάκη στη θαλαμηγό του αφεντικού, οπότε καταλαβαίνεις ότι προβλέπεται ένας... χαρούμενος χειμώνας!