Λάτσιος: Μόνο κανονιοβολισμούς δεν έριξε για Σκορδά-Λιάγκα

06.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άτιμο πράγμα τελικά η κρίση, διότι θέλεις να κάνεις μια σωστή δουλειά και δεν μπορείς.

Να πάρε παράδειγμα εκεί στον ΑΝΤ1 τον Γιάννη τον Λάτσιο που καλωσόρισε πριν λίγες μέρες την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και δεν τού περίσσευαν του ανθρώπου (που λέει ο λόγος) πέντε φράγκα να ρίξει έναν κανονιοβολισμό για το καλό.

Γιατί, έχε υπόψη σου ότι τις υπόλοιπες τιμές τις έκανε για το ζεύγος. Τέτοια υποδοχή με επισημότητες, χαρές, αγκαλιές, φιλιά, και φωτογράφους να απαθανατίζουν τις... αυθόρμητες στιγμές, σπάω το κεφάλι μου, αλλά δεν θυμάμαι να έχει γίνει σε ανάλογη περίπτωση.

Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με το ισχυρό ζεύγος, που (για να χρησιμοποιήσουμε και τους ποδοσφαιρικούς όρους του Λιάγκα) είναι και η μεταγραφή του καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής, διότι η μεταγγραφική περίοδο δεν έχει λήξει ακόμη και είθισται οι εκπλήξεις να γίνονται στο παραένα.

Έτσι, Λάτσιος και Κατερίνα Γκαγκάκη υποδέχτηκαν, αλλά και ξεπροβόδισαν το ζεύγος και μόνο κόκκινο χαλί δεν έστρωσαν για να πατήσει η Φαίη. Και να τα φιλιά και να οι αγκαλιές και να το χαμόγελο ευτυχίας του Λιάγκα. Κι ας είχε απέναντί του τον φωτογράφο.

Όχι τη μέρα εκείνη του Λιάγκα το μάτι δεν αγρίεψε. Ήτο ειδική η περίπτωση κι έπρεπε αυτό το θερμό καλωσόρισμα που τους έκανε ο Λάτσιος να απαθανατιστεί κατά κάποιο τρόπο.

Έτσι, άφησε το... δίκανο για τον παπαράτσι στην άκρη και χάρισε το (αυθόρμητο) χαμόγελο του. Εξάλλου, βγήκε και... φιγουρίνι στις φωτογραφίες