Ντενίση, εσύ σέξι αγρότισσα

11.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Και γι ακόμη μία εβδομάδα έχουμε φωτογράφηση Μιμής Ντενίση. Μόνο που τώρα είναι αλλιώτικη από τις άλλες, αφού βλέπουμε την ηθοποιό σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει....

.... Στης αγρότισσας. Της σέξι αγρότισσας, διότι η Ντενίση ακόμη και με παλιακά (που λέει ο λόγος) ρούχα και γαλότσες διατηρεί τη θηλυκή πλευρά της.

«Ξέρω σας φαίνεται λίγο περίεργο. Η Ντενίση αγρότισσα σας κάνει λίγο κόντρα ρόλος. Κι όμως είναι ένας ρόλος που με συναρπάζει και με συγκινεί» δήλωσε η Μιμή εκστασιασμένη φανταζόμαστε για την ταπεινή πλευρά του εαυτού της. Μάλιστα, η ενασχόληση της με το κτήμα λειτουργεί για εκείνη ως αγχολυτικό από το στρες της δουλείας

«Θεωρώ ντροπή ολόκληρη η επαρχεία να είναι ακαλλιέργητη και ο κόσμος να υποφέρει από την οικονομική δυσπραγία όταν η γη μπορεί να μας εξασφαλίσει απίστευτης νοστιμιάς θησαυρούς. Τηλεφώνησα στον κηπουρό μας και του είπα να ετοιμάσει τις διαδικασίες γιατί μέσα στην εβδομάδα φυτεύουμε», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Και μετά από τη σέξι φωτογραφία της Ντενίση, ελπίζουμε να παραδειγματιστούν οι αγρότισσες του τόπου και να «σκάνε» μύτη εφεξής στα κτήματα με μίνια και trendy γαλότσες. Να το κάνουν βρε παιδί μου, όπως η σέξι νέο-αγρότισσα Ντενίση!