Η Αποκάλυψη: Γιατί ο Λιάγκας δε φοράει τη βέρα;

12.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με βέρα στο αριστερό, στάθηκαν αφορμή για να αποκαλύψει ο Γιώργος ο Λιάγκας για ποιο λόγο δε φοράει τη βέρα του.

Και γιατί η αφεντιά του δεν είναι Ματέο. "Λες να υπάρχει ένας Έλληνας που να μην ξέρει ότι είμαι παντρεμένος με τη Φαίη; Άρα γιατί να φορέσω τη βέρα;» αναρωτήθηκε στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Άρα, ο Ματέο φοράει βέρα γιατί ακόμη ο Έλληνας δεν ξέρει με ποια θα παντρευτεί (ή μπορεί και να παντρευτεί) Ενώ τώρα με τη βέρα, θα μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ότι ο Ματέο είναι της Ελένης.

Γιατί ότι ο Λιάγκας είναι της Φαίης και μετά από τρία χρόνια πρωινάδικου το εμπέδωσαν ΟΛΟΙ. Αλήθεια, τη βέρα ένας παντρεμένος ή μία παντρεμένη τη φοράει γι αυτό το λόγο; Το δαχτυλίδι στο δεξί είναι κάτι σαν ταμπέλα ότι είναι του τάδε και του δείνα;

Ή μήπως ο Λιάγκας εννοεί (δύσκολη αποστολή να μπεις στο μυαλό και να αναλύσεις τη σκέψη του παρουσιαστή) ότι η βέρα λειτουργεί ως... διώχτης στις γυναίκες που πάνε να φλερτάρουν, αφού δείχνει ότι πιο... παντρεμένος, πεθαίνεις;

Κι αφού τώρα όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι είναι παντρεμένος, δεν θα του την πέσουν, άρα δεν χρειάζεται να φοράει και την "ταμπελίτσα".

Άσε, που η βέρα τού δημιουργει αντικειμενικές δυσκολίες και στην καθημερινότητα του. Ξέρεις τι εφιάλτης είναι για εκείνον μήπως του πιαστεί στα σχοινιά στο σκάφος; Αλλά, που να καταλάβεις εσύ την αγωνία αυτή, αφού ούτε... σκάφη για πλύσιμο δε διαθέτεις.

«Μου έβαλε τη βέρα ο Χατζηνικολάου, αλλά την έβγαλα. Με ενοχλούσε στο δάχτυλο. Πάρα πολύ" είπε επίσης και υπενθυμισε την... υψηλή κουμπαριά που έχει κάνει. Σε περίπτωση, βρε παιδί μου, που δεν θυμάται αυτή τη λεπτομέρεια και ο τελευταίος Έλληνας.

Ωστόσο, το τρελό το γέλιο ήταν τη στιγμή που ισχυρίστηκε ότι και η Φαίη δε φοράει βέρα και η συνεργάτιδα του κρατώντας τα lifestyle περιοδικά (ναι αυτά που ο Λιάγκας δεν αντέχει να βλέπει τον εαυτό του) του έδειξε φωτογραφίες της συζύγου με τη βέρα να λάμπει στο δάχτυλο.

«Εγώ θεωρώ πως ούτε η Φαίη φοράει βέρα. Εσύ μου λες ότι φοράει... Τελικά φοράει! Μπράβο στη Φαίη...» σχολίασε.

Δεν πιστεύω η Φαίη να τη φοράει επειδή ακόμη δεν έχει μάθει ο τελευταίος Έλληνας ότι είναι παντρεμένη με τον Γιώργο; Ωχ.