Η "ποιοτικιά" Τσολάκη σιχαίνεται το κουτσομπολιό

12.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κατέβηκε και η Ελένη η Τσολάκη στην Αθήνα και τρέμει η Τρέμη. Αλλά και η Πόπη Τσαπανίδου, η Μαρία Χούκλη και άλλες του έγκριτου τον... ανταγωνισμό.

Γιατί μπορεί εσύ να έχεις στο μυαλό σου ότι ο ερχομός της Τσολάκη θα δημιουργούσε "συνωστισμό" στο ψυχαγωγικό και στο πιο light πρόγραμμα της τιβι, όμως κάνεις λάθος. Και μπορεί η Τσολάκη να μάς κάνει για μια wanna be Φαίη Σκορδά, όμως η δεύτερη μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Δεν είναι το πρότυπο της.

Η Τσολάκη είναι"ποιοτικιά" και σιχαίνεται το κουτσομπολιό, αγαπημένο σπορ της Σκορδά πριν το... αποτάξει από πάνω της όταν πήγε στο πρωινό του Mega. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ηΤσολάκη δεν θα συμμετείχε ούτε στο πάνελ μιας τέτοιας εκπομπής.

Και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συζητά με το πρωινό των ΣκορδαΛιάγκα; Την έχει ενημερώσει κάποιος ότι δεν είναι της βαριάς κουλτούρας;

Γιατί έχε υπόψη σου ότι η Τσολάκη μόνο σε"ποιοτικές" εκπομπές συμμετέχει. Ας πούμε τα "Κορίτσια για σπίτι" έλυσαν το βασανιστικό ερώτημα... "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα". Και οι ΠΕΔΕΣ είναι κοντά στην απάντηση του ερωτήματος της συγχρονης Φυσικής αν... "Υπάρχουν νέες κρυμμένες χωροχρονικές διαστάσεις"!

Βασικά, η Τσολάκη, ο Πέτρος Λαγούτης και οι υπόλοιποι θα το είχαν απαντήσει νωρίτερα,αλλά να, είναι η παντομίμα που παίζουν και τα τσιφτετέλια που ρίχνουν κάθε μεσημέρι και τους καθυστέρησαν!