Μελέτη: ReSTART με στήθος - τούμπανο άλα... Πρωινού Καφέ

17.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έκανε και η Ελεονώρα Μελέτη την... επανεκκίνηση της στο ανανεωμένο προφίλ του Star και δύο μέρες τώρα σπάμε το κεφάλι μας να καταλάβουμε σε ποιο σημείο την έκανε.

Γιατί, σε βασικές γραμμές είναι μια Ελεονώρα κλασικά. Και από την πρεμιέρα η εκπομπή μάς θύμισε απλά το... «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τη σκουφιά αλλιώς».

Και να στο εξηγήσω κιόλας για να μη λες ότι είμαι προκατειλημμένη και δεν κατάλαβα τον... αέρα αλλαγής που πνέει στης Μελέτη το τσαρδάκι.

Πρώτον: Η «Μεσημεριανή Μελέτη» έγινε... Μελέτησε το.

Δεύτερον: Η θεματολογία είναι μία από τα ίδια. Για να καταλάβεις, στην πρεμιέρα είχαν θέμα again για Τόμας Πρωτόπαπα. Μάλιστα, ο Σπύρος Σιγούρος έχει αναβαθμιστεί και φέτος καλύπτει και... ρεπορτάζ facebook. Και από εκεί μάς ενημέρωσε πώς πέρασε το καλοκαίρι της η κοπέλα του αδικοχαμένου ηθοποιού. Σα να μην πέρασε μια μέρα λέμε.

Τρίτον: Από το περσινό πάνελ κράτησε τον Σιγούρο και την Δήμητρα Καλφογιάννη, ενώ αισθητή είναι η απουσία της Τζωρτζέλας. Εκτός και αν η... επανεκκίνηση έγινε στο Barbie στυλό της πανελίστριας.

Τέταρτον: Again και again και όσο θα έχει πάνελ, τα «γένια» της Ελεονώρας ΠΑΝΤΑ θα ευλογούνται. Και πάντα με κάθε ευκαιρία η συζήτηση θα έρχεται στα δικά της. Ερωτικά, παιδικά βιώματα, προσωπικές εμπειρίες, πόσο όμορφη είναι, η μαμά της και πάει λέγοντας.

Πέμπτον: Τα νέα πρόσωπα στο πάνελ μόνο αδιάφορα τα λες, αλλά μην τα αδικήσουμε, αρχή είναι ακόμη. Εξάλλου, σε λίγο καιρό αρχίζουν τα προ-Γιουροβίζιον και η Κατερίνα Σουλιώτη είναι «μανούλα» σε αυτό. Εκτός κι αν στο νέο Star δεν θα χωρέσει η Γιουροβίζιον. Μπα. Στης Μελέτη, όλα χωράνε. Ήδη το Dancing with the stars το.... μελετάνε.

Έκτον: Αυτό που από τις κοντές του Χόλιγουντ πηδάνε στο δράμα του Κώστα Γρίμπιλα που έχασε το μωράκι του και μετά στο καπάκι σβήνουν τα κεράκια της Μελέτη στη γενέθλια τούρτα. Και μετά πάνε στο πόρισμα για το θάνατο του 19χρονου στο τρόλει το καλοκαίρι και μετά στο καπάκι αστειεύονται για το στήθος της παρουσιάστριας, πώς ακριβώς να το πούμε; Αχταρμά; Restart; Τι;

Τέλος (και για να μη σε ζαλίζω άλλο) το μόνο ReSTARt που έκανε φέτος η Ελεονώρα είναι στο μπούστο της που (σε συνδυασμό με το μακρύ μαλλί) είναι άλα... Πρωινό Καφέ!