Φέρτε πίσω το δελτίο του Star που λατρέψαμε

17.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και το νέο πρόγραμμα του Star με τις πολυδιαφημισμένες και ανανεωμένες εκπομπές έκανε πρεμιέρα.

Και μεταξύ μας, εκτός από το Live U της Πόπης Τσαπανίδου που είναι η νέα εκπομπή του καναλιού, οι υπόλοιπες ένα μικρό ρεκτιφιέ έκαναν. Γιατί κατά τα άλλα, είναι μία από τα περσινά. Και πάλι καλά δηλαδή, που δεν τις πήρε και δεν τις σήκωσε ο αέρας ανανέωσης που φύσηξε στο Star διότι θα κάναμε «χαρακίρι» χωρίς life style και κους κους.

Αλλά ας δούμε, αγαπημένε μου, μια μια τις εκπομπές.

Η Πόπη Τσαπανίδου στην πρεμιέρα ήτο μες στο άγχος. Λογικό, αφού κοτζάμ τηλεοπτική στέγη άλλαξε και από τα νότια προάστια πήγε στα βόρεια. Γιατί κατά τα άλλα, ακόμη και το σκηνικό (με μικρές εξαιρέσεις) είναι ίδιο με αυτό που είχε στον ΣΚΑΙ. Και το καλλίγραμμο πόδι της Πόπης φαίνεται όταν το επιβάλει η στιγμή και η δωδεκάποντη γόβα. Στην πρεμιέρα είχε καλεσμένη την Κατερίνα Λέχου και η έγκριτη δημοσιογράφος «έφαγε» τη δουλειά της Μελέτη. Η ηθοποιός της μίλησε για τον κρυφό γάμο της. Άτσα. Αυτές είναι επιτυχίες.

Η αλλαγή του Φώτη και της Μαρίας είναι μόνο η ώρα προβολής, αφού φέτος παίζουν ντάλα μεσημέρι. Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια, που (πάλι μεταξύ μας) πέρυσι δεν τους έφεραν νούμερα και δεν θέλω να τους απογοητεύσω, αλλά με Ελένη Μενεγάκη απέναντι ούτε και φέτος θα τους φέρουν.

Το «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου δεν προχώρησε σε αλλαγές. Βασικά η μόνη αλλαγή είναι το ξανθό μαλλί της παρουσιάστριας. Στην πρεμιέρα είχε καλεσμένο τον απολαυστικό Λάκη Γαβαλά, ενώ την Τρίτη η Ορθούλα Παπαδάκου θα μιλήσει για την σκλήρυνση κατά πλάκας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Κλασικά Τατιάνα.

Δυστυχώς, κλασικό δεν είναι πια το δελτίο του Star. Ο άνεμος αλλαγής πήρε και σήκωσε το lifestyle και σε ερωτώ: Τι θα κάνουμε τώρα; Τι θα απογίνουμε χωρίς ρεπορτάζ Μυκόνου και Αράχοβας τώρα που χειμωνιάζει; Πώς θα ζήσουν οι celebrities του τόπου; Το έχεις συνειδητοποιήσει ότι είναι τέλος εποχής για το lifestyle του τόπου; Μήπως να κάνω καμιά κινητοποίηση στα socal media να το φέρουν πίσω;

Γιατί στο ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων, το κουτσομπολιό ούτε δέκα λεπτά δεν είναι. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, έχει γούστο να προλογίζει η Μάρα Ζαχαρέα θέμα με Sakis Ρουβά και Λάκη Γαβαλά. Κι άντε αυτούς τους δύο τους γνωρίζει. Σκέψου πλάκα που θα έχει όταν θα προλογίζει... Dancing with the stars!

Τα δύσκολα της αφήνει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Σε όλο το δελτίο είναι δίπλα της, δεξί παράθυρο (σαν τις μαρκίζες ένα πράγμα κάθονταν στην πρεμιέρα) και σχολιάζει (σχεδόν παρουσιάζει δηλαδή) και στο lifestyle την αφήνει μόνη.

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, πάλι καλά κιόλας που αποχωρεί, διότι στην πρεμιέρα αν δεν είχα διαβάσει δελτίο Τύπου ότι η Μάρα είναι η παρουσιάστρια και ο Χατζηνικολάου ο βασικός σχολιαστής, θα πίστευα το αντίθετο. Να το πω; Θα το πω.

Η Μάγδα του Αυτιά περισσότερο μιλάει στην εκπομπή από την Ζαχαρέα στο δελτίο. Μη σου πω και η Κουτροκόη στου Παπαδάκη, αφού έχει να δώσει και ψυγεία. Αλλά ας είμαι ευγενική. Πρεμιέρα ήταν, ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματα τους. Και η Ζαχαρέα απείχε μπόλικο καιρό, οπότε ας της δώσω μια ευκαιρία ότι θα λυθεί.

Μέχρι τότε, ας παρακολουθήσει παλαιά βίντεο της Μάγδας, να δει πώς πήρε τον... αέρα του Αυτιά!