Καλέ... Ντύστε τους (κι αφήστε γυμνή την Καινούργιου)

20.09.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέχρι τώρα τους ξέραμε ως... Δέστε Τους, αλλά κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να πουν... γδύστες τους!

Κι έχουμε τώρα να καμαρώνουμε στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το δελτίο Τύπου, τσίτσιδους το Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιάκη, την Κατερινα Καινούργιου και τον Γιώργο Δασκάλου. Κι αναρωτιέσαι τώρα εσύ πώς τους ήρθε να είναι γυμνοί στο τρέιλερ και στις επίσημες φωτογραφίες.

Να συμμετείχαν σε καμπάνια της PETA, να καταπιούμε τον γυμνό Μουτσινά, αλλά τώρα why να μας το κάνει αυτό; Εντάξει, κι ευτυχώς να λέω, το γυμνό περιορίζεται στο πάνω μέρος, οπότε γλυτώσαμε τα ταράκουλα από τις αποκαλύψεις.

Και η φαντασία καλπάζει μόνο στην περίπτωση της Καινούργιου. Άντε και της Ηλιάκη, που ο έρωτας φαίνεται ότι την έχει ομορφύνει, διότι στη φωτογράφηση είναι κομμάτι... άλλος άνθρωπος.

Και πάλι, όμως, η απορία μου παραμένει: why επέλεξαν να είναι γυμνοί; Αυτό το τσιτσίδωμα σημαίνει κάτι; Εκφράζει ορέξεις; Θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στους τηλεοπτικούς αντιπάλους; Ότι και καλά θα τους πάρουν τα... σώβρακα, να τα φορέσουν οι ίδιοι που δεν έχουν;

Θέλουν να δείξουν ότι είναι ακομπλεξάριστοι με το σώμα τους; Ότι πάει το έχασαν εντελώς;

Αλήθεια, το Δέστε Τους ποια ώρα θα παίζει; Σίγουρα μεσημεριανή; Γιατί τούτοι εδώ, φαίνεται ότι... κοχλάζουν και είναι ασυγκρατητοι. Μέχρι και φιλί δίνουν σε μία από τις φωτογραφίες ο Μουτσινάς με την Ηλιάκη κι από πάνω σαν τον... Χάρο η Καινούργιου με τον Δασκάλου, παίρνουν μάτι.

Δεν ξέρω, μπορεί εσύ να βρήκες πολύ προχώ κι έξυπνη την ιδέα τους, αλλά sorry εγώ την βρήκα άστοχη και κουκουρούκου. Αν παρουσιάζαν το... Ερωτοδικείο, να πω ότι είναι έξυνη. Τώρα;