Πρεμιέρα Ελένης: Το σκηνικό άλλαξε, το μπούστο έμεινε

01.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έκανε και η Ελένη Μενεγάκη την πρεμιέρα της και μην τρελαίνεσαι που δεν την είδες. Εκτός από το εκρηκτικό μπούστο της παρουσιάστριας (που 20 κάτι χρόνια έχει γίνει πια δικό μας), δεν έχασες κάτι.

Η πρεμιέρα ήταν... τα ίδια Ελενάκι μου, τα ίδια Ελένη μου. Σα να πέρασε ένα σαββατοκύριακο και ουχί ολόκληρο καλοκαίρι. Η μόνη και μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή είναι το πλατό, όπου το Λενιώ μετά από τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, είπε να αποχωριστεί το...στούντιο της Barbie και να προτιμήσει χρώματα πιο γήινα και πιο της... ηλικίας της, που θα έλεγε και η πανελίστρια της Ελιάνα, αν δούλευε σε άλλη εκπομπή.

Τα υπόλοιπα ήταν ίδια, όπως τα άφησε τον Ιούνιο, με κάποιες μικροαλλαγές. Το πάνελ, για πρώτη φορά Ελένης είναι το ίδιο για δεύτερη χρονιά! Ναι, ναι. Βέβαια, την Κατερίνα Ζαρίφη με εκείνο το κόκκινο μαλλί της αλεπούς, τρομάξαμε να την γνωρίσουμε. Ο, δε, Γρηγόρης Γκουντάρας στα "γεράματα" που λέει ο λόγος, την είδε... κλαρινογαμπρός κι έσκασε μύτη με μούσι. Άτιμο πράγμα η μόδα.

Το Λενιώ μας σωστό... ακορντεόν, ανοίγει και κλείνει στην περιφέρεια σε χρόνο dt. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, θαυμάζαμε στα περιοδικά το τσουπωτό της το κορμί που απέκτησε στις διακοπές και στην πρεμιέρα ήτο... συλφίδα. Πότε πρόλαβε και"μπήκε", ο Θεός και ο μεταβολισμός της.

Το μπούστο της όμως είναι πια κλασική αξία. Εκρηκτικό, όπως πάντα. Το τόνισε και με το στενό λευκό φόρεμα και ήτο απλά υπέροχη. Να ήταν και πιο ζωντανή.

Καλά, τη θεματολογία λέω να μην την σχολιάσω. Ευτυχώς που δεν έκαναν πρεμιέρα κατά τα Χριστούγεννα, διότι φαντάζεσαι να σου έλεγαν τότε για τις τηλεοπτικές μεταγραφές -βόμβα; Και να σου δείχνουν φωτογραφίες από το Instagram πώς τα πέρασαν το καλοκαίρι τα celebrities του τόπου;