Σκέτη απόλαυση η Καινούργιου όταν μιλάει σοβαρά

03.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, η Κατερίνα Καινούργιου είναι απόλαυση και να την βλέπεις (καθότι όμορφο το κορίτσι), αλλά και να την ακούς. Ή να διαβάζεις τις συνεντεύξεις της.

"Ευχάριστο διάλειμμα" είναι οι συνεντεύξεις της, ειδικά όταν το Κατερινιώ αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει σοβαρά. Κι αυτό έκανε και στην τελευταία της συνεντεύξη, όπου μίλησε για τον έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Να σου αναλύει η Καινούργιου τον "έρωτα" και να μη θέλεις τιποτα άλλο. Α όχι, να θέλεις να ερωτευτείς (αν δεν είσαι) ατάκα κι επί τόπου.

"Ο έρωτας είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, που όταν το νιώσεις, το καταλαβαίνεις αμέσως. Αυτή τη φορά, το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ο έρωτας εμπεριέχει σεβασμό, αγάπη, θέλει συνεχή δουλειά και προσπάθεια. Όλα αυτά μαζί, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη, ευτυχισμένη εικόνα"

Φαντάζομαι, ότι σε προηγούμενες περιπτώσεις, το Κατερινιώ αργούσε να καταλάβει ότι είναι ερωτευμένη. Και προφανώς όταν το έπαιρνε χαμπάρι, το "πουλάκι" είχε πετάξει. Λέω εγώ τώρα.

Πάντως, με τον Σταθοκωστόπουλο τον... ψυλιάστηκε αμέσως τον έρωτα και τώρα η Καινούργιου μετράει μήνες σχέσης. Και είναι ευτυχισμένη και δε ντρέπεται να το πει. Ναι, σε άλλες περιπτώσεις το Κατερινιώ ντρεπόταν να το πει.

«Υπήρχε περίοδος στη ζωή μου, που δεν ήμουν καλά προσωπικά και αισθανόμουν ότι κάτι μου λείπει»

Τώρα, γιατί την έπιαναν οι ντροπές, μόνο αυτή ξέρει.

Και τώρα έρχεται η κορυφαία δήλωση της. Ρωτήθηκε, λοιπόν, αν είναι ετοιμη να κάνει ένα παιδάκι. Με τόση ευτυχία, ένα μωρό... κολλάει. Και τι απάντησε το Κατερινιώ;

«Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι έτοιμη. Ίσως σε έξι μήνες, να το νιώσω".

Γιατί, έχε υπόψη σου ότι η τεκνοποίηση είναι... εποχιακή. Το φθινόπωρο όχι, αλλά από την άνοιξη (που θα έχουν λιώσει και τα χιόνια) το συζητάμε. Είναι και οι ανθισμένες αμυγδαλιές, η πεταλουδίτσα με τον πεταλουδίτσο, ε όσο να έχει, σε κάνει να νιώθεις πιο... έτοιμη να γίνεις μάνα.

Μην το ψάχνεις, μεγάλες δηλώσεις by Καινούργιου. Ε, ήταν και οι τουαλέτες, το βάψιμο και γενικά η grande εμφάνιση στη φωτογράφηση, που... σήκωναν τέτοιες δηλώσεις.

Συνέντευξη: περιοδικό Hello