Τελικά, η εκπομπή είναι της... Σπυροπούλου

06.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έγινε και η πρεμιέρα της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά" και είχαμε και την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στην τιβί και στον... τόπο του εγκλήματος, τον Alpha, μετά από δύο χρόνια.

Και για το λόγο αυτό, είπα να χαραμίσω το πρωινό του Σαββάτου και να μείνω μπροστά στην τιβί. Εξάλλου, μού είχε λείψει το κλάμα της Καραβάτου και κάτι μου έλεγε ότι σήμερις θα το έριχνε μπόλικο. Αλλά έπεσα έξω. Τα κλάματα και η συγκίνηση είναι για τις... κεντρικές παρουσιάστριες.

Και η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, Κων/να Σπυροπούλου δεν είναι του κλάματος, αλλά του νιαουρίσματος καθότι και μπουμπούκι ετών 25. Τι είπες; Τα έχω χάσει και μπέρδεψα τους ρόλους; Μπα.

Από την πρεμιέρα κιόλας μού λύθηκε η απορία, "ποια είναι η παρουσιάστρια οεο" που είχε δημιουργηθεί από τα τρέιλερ και τις φωτογραφήσεις. Η Σπυροπούλου είναι και δέκα λεπτά να παρακολουθούσες την εκπομπή, θα το καταλάβαινες.

Το "αγαπημένο παιδί" του καναλιού, η φιλενάδα της Ελένης Μενεγάκη ντε, φέτος έχει αναβαθμιστεί. Κι αν πέρυσι ήταν το "κορίτσι του καναπέ" φέτος έχει ολοδική της ροζ (καθότι τρυφερούδι, που έχει πρόσφατο τον... barbie world) πολυθρόνα, μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή από την απλή λευκή καρέκλα της Καραβάτου. Επίσης, η Σπυροπούλου κάθεται δεξιά στην οθόνη, όπως παρακολουθείς, που και αυτό έχει τη σημασία του.

Για να μην πω για τα κοντινά που της έκαναν. Πάλι καλά που η Καραβάτου έλεγε τις διαφημίσεις και βλέπαμε κανα κοντινό της. Η, δε, εμφάνιση της Σπυροπούλου στην πρεμιέρα; Grande. Ροζ φόρεμα και μαλλί κομμωτηρίου, ενώ η Καραβάτου ήτο πιο απλή. Ήταν βέβαια μινάκι το φόρεμα, είχε και τα... upskirts, οπότε κάπως την έσωσε την κατάσταση.

Η παρουσιάστρια Σπυροπούλου, λοιπόν, στην πρεμιέρα - δυστυχώς για τον τηλεθεατή - μιλούσε πολύ. Μπορεί εκεί στον Alpha να βλέπουν στο πρόσωπο της ένα ανερχόμενο ταλέντο της τιβί, εμείς όμως ακόμη το ψάχνουμε.

Κι αν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι η Ζήνα Κουτσελίνη έχει αναλάβει την... εκπαίδευση της, έχουμε να πούμε στην "δασκάλα"... καλό κουράγιο. Αν και είναι μεγάλο στοίχημα, το να την κάνει και... ουσιαστικά παρουσιάστρια. Γιατί, τυπικά - είπαμε - είναι.

Εξάλλου, εμμέσως πλην σαφώς, το είπε και η ίδια η Σπυροπούλου. Έστειλε ευχές στη Ναταλία Γερμανού, που πέρυσι ήταν μαζί της (η Ναταλία). Να βλέπεις τον τρόπο που το έλεγε και να εύχεσαι να ήσουν μύγα στο σπίτι της Γερμανού.

Κι αφού τελείωσε η κατά τα άλλα αδιάφορη πρεμιέρα, αναρωτήθηκα: η Καραβάτου, που έλεγε ότι δεν την ένοιαζε αν θα είναι ξανά στην τηλεόραση, είχε τόσο ανάγκη να κάνει αυτή την επιστροφή;