Η Ζέτα δεν είδε Dancing, οι κολλητοί της «κράζουν»...

23.10.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Ας αρχίσει ο χορός» έλεγε η Δούκισσα Νομικού στο τρέιλερ του Dancing with the stars, αλλά τελικά άρχισαν τα... όργανα.

Και μάλλον κάτι δεν κατάλαβαν οι κολλητοί της Ζέτας Μακρυπούλια, που ωσάν άλλοι... Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες ή Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες, είναι αυτοί που ξεκίνησαν τα «όργανα».

Η Ζέτα «αγαπησιάρικα» δεν έφυγε από το show; Πολιτισμένα δεν ήρθε το βιλούδινο διαζύγιο με τον ΑΝΤ1; Μήπως οι κολλητοί της Ζέτας έχουν καταλάβει κάτι, που εγώ δεν το έχω πιάσει; Γιατί, σε εμένα τον καχύποπτο τον άνθρωπο στον τρόπο που στηρίζουν την φιλενάδα τους και κρίνουν τη διάδοχο, κάτι... μου μυρίζει! Και ξέρεις τι... Νέστορας είμαι εγώ; Έχω μια μύτη.

Και να σου μιλήσω με παραδείγματα....

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης στήθηκε στις κάμερες και μίλησε και για την πρεμιέρα του DWTS. Βασικά, η κολλητή Ζέτας, δεν μίλησε απλά, αλλά έκανε ολόκληρη ανάλυση. Τύφλα να έχουν εμπρός της η Ντέπυ η Γκολεμά και η Αφροδίτη η Γραμέλλη μαζί.

Και να λέει η κολλητή ότι το Dancing είναι μισό για εκείνη, επειδή λείπει το Ζετάκι. Και να λέει ότι είναι κρίμα για την Δούκισσα που την έβγαλαν σαν άλλη Ζέτα. Σκονάκι να της είχε δώσει η κολλητή, έτσι δεν θα της τα έγραφε.

Αλλά, όπως είπε και ο «φιλοκαμένος» Γιώργος Λιάγκας... ο φίλος στα δύσκολα φαίνεται. Κι αν υποθέσουμε ότι για την Μακρυπούλια ήτο δύσκολο το όλο σκηνικό με το show, η φίλη Ελισάβετ (με τα κάκαλα, που επίσης είπε ο Λιάγκας) ήταν εκεί για να τη στηρίξει.

Και τι πειράζει που στις εκπομπές και στο διαδίκτυο, ασχολήθηκαν μόνο με τις δηλώσεις για τη φιλενάδα της και όχι για την παράσταση που πρωταγωνιστεί; Και τι πειράζει, που κανείς δεν κατάλαβε ότι η Κωνσταντινίδου μόλις είχε κάνει πρεμιέρα στο θέατρο; Αρκεί που στήριξε τη φιλενάδα κι έστω κι έτσι, απέσπασε τα εύσημα.

Άλλος κολλητός που την στήριξε, είναι ο Θανάσης Αλευράς (νικητής του Familiar στον ΑΝΤ1) που δεν μπορεί πια να βλέπει το dancing χωρίς την Ζέτα.

Και πάω, στο Νίκο τον Μουτσινά ο οποίος μέσα από το Δέστε Τους, έσπευσε να ρίξει τα φαρμακερά του βέλη στην Δούκισσα Νομικού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι... «συμπαρουσίαζε με το στήθος της».

Προφανώς, ο κολλητός ξέχασε ότι και το στήθος της Ζέτας ουκ ολίγες φορές ήτο άριστος... συμπαρουσιαστής! Και όχι μόνο της Μακρυπούλια, αλλά και της Μαρίας Ηλιάκη και της Κατερίνας Καινούργιου, οπότε τι τον έπιασαν οι... σεμνοτυφίες του; Ε;

Όσο για την Ζέτα την Μακρυπούλια, όχι δεν το έχει δει το DWTS. Δεν πρόλαβε. Κι επειδή ήτο και σε πρεμιέρα (της Κωνσταντινίδου ντε) προφανώς δεν ήθελε να σχολιάσει άσχετα θέματα. Μην βλέπεις, που η ίδια η πρωταγωνίστρια της παράστασης δεν είχε τέτοια κολλήματα.

Αλλά και στην εκπομπή του Μουτσινά που ήταν και η πρώτη καλεσμένη της βραδινής του εκπομπής, προτίμησε τις... σπόντες, από μία ευθεία τοποθέτηση.

Δεν ξέρω πώς έληξε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, αλλά θα περιμέναμε, η Μακρυπούλια να δείξει μία ανωτερότητα για τη διάδοχό της. Ακόμη κι αν δεν έχει δει το DWTS, μία μικρή στήριξη στην Δούκισσα κι ένα «καλή επιτυχία», δεν βλάφτει. Βλάφτει;

Κι αυτό με τους κολλητούς; Δεν μπορεί να τους συγκρατήσει λιγάκι; Μιλάμε για σχολικές καταστάσεις (άμα τα έχεις πρόσφατα τα χρόνια αυτά), όπου σε ανάλογες περιπτώσεις, η θιγμένη... βασίλισσα του σχολείου παρέμενε παγερά αμέτοχη, και οι κολλητοί έβγαζαν την... χαμαλοδουλειά.