Παντρεύονται Ντι Κάπριο - Γκιζέλε!

17.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από χίλια μύρια κύματα πέρασε η σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Γκιζέλε και τώρα που βρίσκεται στην ωριμότερη φάση της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από χίλια μύρια κύματα πέρασε η σχέση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Γκιζέλε και τώρα που βρίσκεται στην ωριμότερη φάση της, τα παιδιά αποφάσισαν πως ήρθε ο καιρός να παντρευτούν. Για την ακρίβεια, η Γκιζέλε το πήρε απόφαση καθότι ο "Λεό" αν και αλήτης και καθαρόαιμο αλανιάρικο αρσενικό που είναι, τη γυναίκα αυτή ήθελε πάση θυσία να την παντρευτεί.

Μάλιστα, κατά το παρελθόν της είχε κάνει δύο φορές πρόταση γάμου, για να εισπράξει όμως ένα μεγαλοπρεπέστατο "Όχι". Βλέπεις, το μοντέλο δεν ένιωθε έτοιμη για γάμους και σοβαρές δεσμεύσεις, ενώ τα εκάστοτε προβλήματα που αντιμετώπιζε η σχέση τους, την προβλημάτιζαν τα μάλα. Άσε, που υπήρξε και μία περίοδος (από το 2002 μέχρι τις αρχές του 2003) που το ζευγάρι ήταν χώρια.

Τώρα, όμως, που τα ξαναβρήκαν και πλέον θεωρούν εαυτούς και λέγονται "ώριμα" παιδιά, αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν στο μεγάλο βήμα. Καλά, η χαρά του Ντι Κάπριο δεν περιγράφεται. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που πήγε γλυκά για να κεράσει το καστ της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί. Ημερομηνία δεν έχουν ορίσει ακόμη, αλλά ποσώς ενδιαφέρει. Σημασία έχει που δέχτηκε η νύφη. Άντε βρε και καλούς απογόνους! Να γεμίσετε το Χόλιγουντ με...Ντι Καπριάκια.