Παντρεύεται το τεκνό η Ντέμι Μουρ!

20.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες" τραγουδούσε κάποτε η Ρίτα Σακελαρίου γι αυτό και η Ντέμι Μουρ αποφάσισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες" τραγουδούσε κάποτε η Ρίτα Σακελαρίου γι αυτό και η Ντέμι Μουρ αποφάσισε (ως εικοσάρα που νιώθει) να παντρευτεί τον ετών 25 αγαπημένο της, Αστον Κάτσερ. Η είδηση του επικείμενου γάμου τους κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και μπορώ να σου πω πως δεν ξάφνιασε κανέναν. Βλέπεις, εκεί πέρα στο Χόλιγουντ είναι trendy να παντρεύεσαι μικρότερο σου (έστω κι αν πρόκειται για πιπίνι) και δεν χρειάζεται να αναφέρεσαι στο άνωθεν άσμα της Σακελαρίου, για να δικαιολογηθείς.

Η Μουρ, πάντως, δεν έτυχε κοινωνικής κατακραυγής, ενώ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την πεθερά. Η μάνα Κάτσερ συμπάθησε τη σχεδόν συνομήλικη (μήπως είμαι κακιά;) νύφη της για τον καλό της χαρακτήρα και για την ειλικρινή και αληθινή αγάπη που νιώθει για το γιο της και οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονται ως άριστες. Για να καταλάβεις, δε, πως ο δεσμός των παιδιών (ναι, ήταν κακία αυτό) έχει γίνει αποδεκτός από την οικογένεια του 25χρονου, σου λέω πως η πρόταση γάμου έγινε ενώπιον της μαμάς.

Στα πόδια της Ντέμι έπεσε ο Αστον και γονατιστός της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η πεθερά καθόταν δίπλα και συγκινημένη χτυπούσε παλαμάκια. Η Ντέμι είπε το μεγάλο "ναι" και ο γάμος κλείστηκε. Η τελετή πρόκειται να γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στο Λας Βέγκας (εκεί παντρεύτηκε με τον Μπρους Γουίλις. Λες τίποτε να μην είναι τυχαίο; Λέω εγώ τώρα) και θα τους κοστίσει μία μικρή περιουσία. Γύρω στο ένα εκατομμύριο δολάρια θα δώσει η νύφη - καθότι αυτή διαθέτει τον παρά - για τον γάμο, ενώ σύσσωμη η οικογένεια Γουίλις θα δώσει το παρών. Για να δεις, δε, περί ποίας πολιτισμένης φαμίλιας μιλάμε, ο Μπρους θα συνοδέψει την πρώην στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό. "Γαμπρέ, σου παραδίδω την πρώην μου με τις ευλογίες μου. Να τη φροντίσεις και να την αγαπάς. Για να μη σου σπάσω τα μούτρα τσόγλανε".!