Η επιστροφή της Ασπας!

20.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την ύπαρξη της Άσπας του Fame Story ομολογώ πως την είχα λησμονήσει. Ώσπου, διάβασα κάπου ότι η Τσίνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την ύπαρξη της Άσπας του Fame Story ομολογώ πως την είχα λησμονήσει. Ώσπου, διάβασα κάπου ότι η Τσίνα επιστέφει στο προσκήνιο, αφού το φετινό χειμώνα θα εμφανίζεται στο REX. Τι χαρά μεγάλη πήρα, δεν το συζητώ. Την ίδια, δε, χαρά πήρε και η φερέλπιδα αοιδός, η οποία τις τελευταίες μέρες ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με τον Ηλία Μαροσούλη, ιδιοκτήτη του κέντρου, προκειμένου να τα βρουν ως προς το συμβόλαιο.

Ωστόσο, το ζουμί της είδησης είναι αλλού. Η Ασπα είναι αποδεκτή (και με το παραπάνω θα έλεγα) τόσο από τον Τόλη Βοσκόπουλο, όσο και από την Καίτη Γαρμπή, η οποία φέτος αποδείχτηκε κομμάτι σκληρή με τις γυναίκες που θα συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Τι θέλω να πω; Η Καιτούλα, αν και άνθρωπος χαμηλών τόνων, που δεν αρέσκεται σε ίντριγκες, άσκησε βέτο στη συνεργασία με την Μαρία Λουίζα Βασιλιοπούλου. Δεν την ήθελε με τίποτε στο πρόγραμμα κι ας τη "χρύσωναν" Βοσκόπουλος και Λιβιεράτος, οι οποίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη νεαρή αοιδό, ενώ δεν καταλάβαιναν το λόγο που η Γαρμπή δεν την ήθελε μαζί τους.

Την ίδια απορία έχει και η Βασιλοπούλου, η οποία εφεξής ακούει "Γαρμπή" και βγάζει σπυράκια. Πάντως, με την Ασπα δεν υπήρξαν τέτοια προβλήματα κι έτσι ακόμη ένας απόφοιτος (όχι όποιος κι όποιος έτσι;) της "μεγάλης του Fame Story Σχολής" βρήκε νυχτερινή στέγη για να...ξεδιπλώσει το τάλαντο του. Τελικά, άγνωσται αι βουλαί της Γαρμπή και άγνωσται αι βουλαί της Τσίνα, αν θα κάνει Fame Story το REX!