Ο Τσαλίκης πάει φαντάρος!

20.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από τις 20 Μαρτίου θα μπορούμε να κοιμούμαστε ήσυχοι ως Έθνος και η όποια φοβία και ανασφάλεια από αέρος που νιώθουμε τώρα, θα εξαφανισθεί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τις 20 Μαρτίου θα μπορούμε να κοιμούμαστε ήσυχοι ως Έθνος και η όποια φοβία και ανασφάλεια από αέρος που νιώθουμε τώρα, θα εξαφανισθεί. Όλα αυτά θα συμβούν για ένα και μόνο λόγο: ο Γιώργος Τσαλίκης παρουσιάζεται στην Αεροπορία. Μετά από τόσες αναβολές (μία οι σπουδές, μία το ένα, μία το άλλο) ήρθε η ώρα ο γνωστός αοιδός να υπηρετήσει την "μαμά" πατρίδα!

Ο Τσαλίκης εννοείται πως γνώριζε ότι θα καταταγεί στα ελληνικά στρατά, γι αυτό και προγραμμάτισε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βάσει της "αναποδιάς" αυτής. Μπορείς να πεις πως προγραμμάτισε και τις οικογενειακές του (όχι δεν είναι κακία αυτή) κι έτσι θα παρουσιαστεί με το αβαντάζ του συζύγου και πατέρα. Οπότε καταλαβαίνεις. Το πολύ να χάσει το Πασχαλιάτικο μεροκάματο (ναι αυτό είναι κακία και μάλιστα μεγάλη).

Ο αοιδός από τη μία είναι χαρούμενος που θα υπηρετήσει την Πατρίδα (αξιόλογος νέος ο οικογενειάρχης) και από την άλλη στεναχωριέται που θα αφήσει πίσω γυναίκα και παιδί. Καλά δεν πάει και στο Μέτωπο. Στην Τρίπολη θα πάει αρχικά, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και μετά ίδωμεν. Όσον αφορά τις εμφανίσεις του στο Fever, είτε θα απουσιάσει κάποιες βραδιές είτε θα κατέβει το σχήμα μία ώρα αρχύτερα. Εξάλλου, το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος.

Άντε και καλές πτήσεις "πουλί" μου!