Η Ντενίση γράφει τη βιογραφία της!

28.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Της μοδός είναι η έκδοση βιογραφιών διασήμων προσώπων και μέσα στο κλίμα αυτό δε δύνατο να μην "παίξει" η Μιμή Ντενίση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της μοδός είναι η έκδοση βιογραφιών διασήμων προσώπων και μέσα στο κλίμα αυτό δε δύνατο να μην "παίξει" η Μιμή Ντενίση. Γιατί πες μου, υπάρχει θεατρόφιλος σε αυτό τον τόπο, που να μη θέλει να διαβάσει τη βιογραφία "Εγώ η Μιμή Ντενίση"; Υπάρχει θεατρόφιλος που να μην ενδιαφέρεται να μάθει πως μία κορασίδα από το Παπάγου, αριστούχα της Φιλοσοφικής, ασχολήθηκε με το θέατρο και την έχουμε τώρα εμείς και καμαρώνουμε; Ή δεν υπάρχει φίλος των κους κους που να μη ψοφάει να μάθει για τους έρωτες της Ντενίση; Δε λέω "καυτοί", γιατί τόσο που την ευλογάω στο τέλος θα βγάλει γένια.

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, η Μιμή αποφάσισε να βγάλει ένα βιβλίο για τη ζωή της, με τη διαφορά πως θα το γράψει η ίδια. Εξάλλου, κατέχει την ελληνική. Ακόμη, δεν έχει ξεκινήσει τη συγγραφή, απ' ότι άκουσα όμως πολύς κόσμος θορυβήθηκε. Θα γράψει, σου λέει, η Μιμή τα πάντα: για τους καβγάδες της με συμπρωταγωνιστές της, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μέχρι για τον Λάκη Λαζόπουλο θα γράψει. Για την κουμπάρα της, τη Ρούλα Κορομηλά δεν ξέρω αν θα γράψει μια κουβέντα. Θα έχει, όμως, ενδιαφέρον, διότι προβλέπω...ξεκατίνιασμα με το βαμβάκι. Δε λες ευτυχώς που γεννάει τώρα η Τατιάνα και θα είναι στη θέση της, όταν θα σκάσει το βιβλίο.

Στη βιογραφία μίας μεγάλης σταρ, δε δύνατο να μη γίνει αναφορά στους έρωτές της. Έτσι, θα μάθουμε για τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη, που τόσα χρόνια μας έχει φάει η αγωνία πως ήταν ο έγγαμος βίος τους, αλλά και για τη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση. Το, δε, ενδιαφέρον μας αναμένεται να κορυφωθεί, όταν η Μιμή θα γράψει το κεφάλαιο "Απόστολος Γκλέτσος: ένας θυελλώδης έρωτας". Να διαβάζω τις αράδες του βιβλίου και να φαντάζομαι τη Μιμή και τον Απόστολο αλά Γκλεν Γκλόουζ και Μάικλ Ντάγκλας.

Τύφλα να έχουν τα βίπερ, μπροστά στη βιογραφία της Ντενίση!!!