Παντρεύεται κι εγκυμονεί η Λογοθέτη!

22.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη ένα μοντέλο πέτυχε το "μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια" όπερ σημαίνει παντρεύεται κι εγκυμονεί! Ο λόγος για τη Ζέτα Λογοθέτη, η οποία αφού ταλαιπωρήθηκε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη ένα μοντέλο πέτυχε το "μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια" όπερ σημαίνει παντρεύεται κι εγκυμονεί! Ο λόγος για τη Ζέτα Λογοθέτη, η οποία αφού ταλαιπωρήθηκε από προηγούμενους δεσμούς της, βρήκε την "αδελφή" ψυχή (γνωστό επιχειρηματία) και ετοιμάζεται να παντρευτεί, ενώ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος! Διπλό χτύπημα από το Ζετάκι, το οποίο πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δικαιολογημένα, αφού προορισμός μίας γυναίκας και δη μοντέλας είναι η δημιουργία οικογένειας.

Ο γάμος θα γίνει τον Μάιο και το μοντέλο βρίσκεται σε "πυρετό" προετοιμασιών. Η Λογοθέτη, λόγω της εγκυμοσύνης της, εγκατέλειψε το μόντελινγκ ενώ σκέφτεται σοβαρά αυτό να είναι οριστικό. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως, στην τελευταία επίδειξη μόδας το κλίμα ήταν τα μάλα συγκινητικό και η Ζέτα δεν απέφυγε το...δάκρυσμα. Κι αφού αποφάσισε να τα παρατήσει, είπε να κάνει δυο τρεις δουλειές μαζεμένες, να έχει να θυμάται όσο θα φουσκώνει η κοιλίτσα. Έτσι, συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του φίλου της, Γιώργου Αλκαίου.