Γονείς εναντίον κόρης!

23.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Προβλήματα με τους γονείς της αντιμετωπίζει η Άννα Κουρνίκοβα, η οποία δεν ξέρει τι να κάνει με την περίπτωση τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προβλήματα με τους γονείς της αντιμετωπίζει η Άννα Κουρνίκοβα, η οποία δεν ξέρει τι να κάνει με την περίπτωση τους. Ο Σεργκέι και η Άλινα Κουρνίκοβα είναι αποφασισμένοι να σύρουν την κόρη τους ακόμη και στα δικαστήρια, λόγω οικονομικών διαφορών. Η "πέτρα του σκανδάλου" είναι η έπαυλη στο Μαϊάμι, όπου σύμφωνα με τους γονείς της είναι συνιδιοκτήτες αυτής.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να βγάλουμε μία άκρη. Το σπίτι το αγόρασε η κόρη Κουρνίκοβα πριν πέντε χρόνια δαπανώντας το ποσό των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων (τώρα η αξία του υπολογίζεται γύρω στα έξι εκατομμύρια δολάρια). Στα χαρτιά η Άννα είναι το απόλυτο αφεντικό του σπιτιού και η μοναδική ιδιοκτήτρια καθότι αυτή κατέβαλε τον παρά. Ωστόσο, οι γονείς της - διότι άμα έχεις τέτοιους γονείς καλύτερα να είσαι ορφανό - θεωρούν πως έχουν μέρος από το σπίτι, διότι την εποχή της αγοράς ήταν μάνατζερ της κόρης τους.

Μη με ανακατεύεις, δεν ξέρω από μανατζαριλίκια. Το σίγουρο είναι πως οι γονείς Κουρνίκοβα "άνοιξαν" πόλεμο στην κόρη τους, επειδή είναι χολωμένοι μαζί τους. Από τότε που αυτή τους έδιωξε από το σπίτι (πιστεύω με τρόπο ευγενικό και ουχί σαν τα σκυλιά στ' αμπέλι) για να συζήσει με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας, οι αγάπες και τα φιλιά έχουν περιορισθεί κατά πολύ. Πάντως, η Άννα σαν γονείς της που είναι, προσπαθεί να τους καταλάβει, δηλώνοντας πως απλά είναι....επιπόλαιοι.

Μάλιστα, επιπόλαιοι ετών 50!