Χώρισαν Μαστροκώστα - Σόμμερ;

26.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για το τέλος ενός μεγάλου έρωτα κάνουν λόγο οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό. Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Κώστας Σόμμερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για το τέλος ενός μεγάλου έρωτα κάνουν λόγο οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό. Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Κώστας Σόμμερ μετά από ένα χρόνο σχέσης δεν είναι πια μαζί και σύμφωνα με όσα ακούγονται και λέγονται, αιτία είναι μία άλλη γυναίκα! Φωτιά θα πέσει να κάψει τον Σόμμερ που μπόρεσε και κοίταξε άλλη γυναίκα, όταν στο πλευρό του έχει κοτζάμ Γωγώ. Οι κατάρες όλων των ανδρών του τόπου πέφτουν πάνω του, που δε σεβάστηκε το θηλυκό που κυκλοφορούσε.

Έτσι είναι, όμως, εκτιμάς κάτι όταν το χάνεις κι όταν δεν το έχεις ποτέ! Αλλά για να δούμε τα περί χωρισμού και κατά πόσο οι φήμες πλησιάζουν την αλήθεια. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το οτιδήποτε, ακολουθώντας την προσφιλή για τους σταρ τακτική του...ποιώ τη νήσαν. Ωστόσο, κάποιες πηγές λένε αριστερά και δεξιά πως ο Σόμμερ εδώ και λίγες μέρες έχει φύγει από το σπίτι της Γωγούς στη Ν. Σμύρνη κι επέστρεψε στο διαμέρισμα του στο Π. Φάληρο, ενώ κάποια ζευγάρια πονηρά μάτια τον έχουν δει με αιθέρια ύπαρξη σε στέκια της Αθήνας.


Θα μου πεις, αυτοί δεν πήγαιναν φουλ ολοταχώς για γάμο; Έτσι, πίστευα εγώ και όλοι οι άλλοι, αφού το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό όχι μόνο έκανε δημόσιες εμφανίσεις, αλλά πήγε και μέχρι το χωριό της tv persona, όπου Σόμμερ και σύσσωμο το Μαστροκωστέικο πήγαν μαζί στα εγκαίνια της καφετέριας της. Τώρα τι συνέβη και η καρδιά του Κωστάκη έγινε (αν έγινε) αγκινάρα, άγνωσται αι βουλαί του ανδρός. Κι αυτή την Γωγώ δεν την πάει ο γάμος καθόλου. Μια ο Γκλέτσος, τώρα ο Σόμμερ!