Ο Θεοφάνους θα παντρέψει την Ευρυδίκη;

29.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πώς αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε η φιλική σχέση του χωρισμένου ζεύγους, Νίκου Καρβέλα και Άννας Βίσση μας φαινόταν πολύ «προχώ» και όλοι αναρωτιόμασταν: «πώς τα καταφέρνουν»; Βίσση, Καρβέλας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πώς αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε η φιλική σχέση του χωρισμένου ζεύγους, Νίκου Καρβέλα και Άννας Βίσση μας φαινόταν πολύ «προχώ» και όλοι αναρωτιόμασταν: «πώς τα καταφέρνουν»; Βίσση, Καρβέλας, νυν και πρώην αυτών ήταν μία... ωραία ατμόσφαιρα και όλους μαζί τους βλέπαμε σε πάρτι κι εκδηλώσεις να περνούν όμορφα, όμορφα.

Το παράδειγμα τους ακολούθησαν αρκετά πρώην παντρεμένα ζευγάρια, που μετά το διαζύγιο τους κράτησαν φιλικές σχέσεις. «Κάν’ το, όπως η Βίσση με τον Καρβέλα» λέγαμε, αλλά κάποια από αυτά το προχώρησαν περισσότερο και πια έχουμε νέα ήθη κι έθιμα πρώην ζευγαριών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ, είναι ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευρυδίκη. Οι δυο τους όχι μόνο έχουν φιλικές σχέσεις, αλλά κάνουν παρέα τετράδα μαζί με τους νυν συντρόφους τους και μάλιστα καλή.

Την περασμένη Παρασκευή, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν καλεσμένοι στο X Factor, που είναι κριτής ο συνθέτης και στα παρασκήνια μαζί με την σύζυγό του, Βίλυ ήταν συνέχεια μαζί, ενώ κάθονταν στο καμαρίνι του Θεοφάνους. Αλλά, αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά στη φήμη που κυκλοφορεί τελευταία και θέλει τον Κύπριο συνθέτη να είναι κουμπάρος της Ευρυδίκης στο γάμο της με τον Κοργιαλά.

Ω ναι. Σωστά διάβασες. Το ζευγάρι παντρεύεται στις 15 Φεβρουαρίου και λέγεται ότι θα τους παντρέψει ο Θεοφάνους με την σύζυγό του. Είδες που σου λέω; Ούτε η Βίσση με τον Καρβέλα έτσι, οι οποίοι άπαξ και ο τελευταίος σοβάρεψε τη σχέση του με την Πάνια κι απέκτησαν ένα γιο, χώρισαν τα τσανάκια τους με όχι καλό τρόπο και πλέον δε μιλιουνται. Ενώ, ο Θεοφάνους με την Ευρυδίκη δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους... μικρότητες! Λοιπόν, από δω και πέρα θα λέμε... «κάν’ το όπως ο Θεοφάνους με την Ευρυδίκη»! Άδικα;