Πετρούλα... η χαρά, η ελπίδα και το μέλλον του Star;

29.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προσπαθώ να βρω έναν κομψό τρόπο για να πω αυτό που ταιριάζει στην περίπτωση του Σταμάτη Μαλέλη με την Πετρούλα Κωστίδου, αλλά δεν.... Γι’ αυτό θα βάλω μπιμπ στα απαγορευμένα. Λοιπόν, «είπαμε του Μαλέλη να μπιμπ και αυτός μπιμπ».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προσπαθώ να βρω έναν κομψό τρόπο για να πω αυτό που ταιριάζει στην περίπτωση του Σταμάτη Μαλέλη με την Πετρούλα Κωστίδου, αλλά δεν.... Γι’ αυτό θα βάλω μπιμπ στα απαγορευμένα. Λοιπόν, «είπαμε του Μαλέλη να μπιμπ και αυτός μπιμπ». Στην original έκδοση, όπου Μαλέλης... γριά! Γιατί τα λέω όλα αυτά; Η Πετρούλα υπέγραψε την Τετάρτη νέο συμβόλαιο με το Star, διάρκειας τεσσάρων χρόνων!

Ούτε η Ελένη Μενεγάκη, κάποτε παλιά στον ΑΝΤ1, δεν έκανε τόσο μεγάλα συμβόλαια. Αλλά Πετρούλα είναι αυτή και ο Μαλέλης κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς. Άσε, που τέτοιο... φαινόμενο δεν είναι να το αφήνεις. Κι εδώ είναι που προβληματίζομαι. Η Πετρούλα είναι καιρικό και μόνο καιρικό φαινόμενο και μόλις συμπληρώσει ένα χρόνο στο δελτίο καιρού (κι αφού την έχουμε δει και στις τέσσερις εποχές), δεν θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για ένα δεύτερο... ξεχειμώνιασμα μαζί της. Καλά, έτσι όπως το λέω.. «ξεχειμώνιασμα» και «μαζί» της, ήδη περιμένεις να έρθει ο επόμενος χειμώνας.

Τέλος πάντων. Και ο Μαλέλης μη νομίζεις ότι δεν τα σκέφτεται. Γι’ αυτό και μετά την ανανέωση του συμβολαίου, με δελτίο Τύπου μάς πληροφόρησαν ότι η Πετρούλα θα αξιοποιηθεί και σε άλλα πόστα, εκτός του καιρού. Χμ. Λες να πάρει το δελτίο του Σαββατοκύριακου; Η αλήθεια είναι ότι η Ελεονώρα Μελέτη μάς πέφτει λίγο... βαριά. Στα σοβαρά τώρα, σε ποια και σε πόσα πόστα θα αξιοποιηθεί η Πετρούλα; Γιατί, καλά είναι να την βλέπουμε μόνο στον καιρό. Πίστεψε με δεν θα αντέξουμε να την βλέπουμε συνέχεια και παντού. Θα πάθουμε overdose. Κατάλαβες τώρα γιατί ξεκίνησα με τα μπιμπ;;; Μπιμπ ή όχι μπιμπ ο Μαλέλης με το 4ετες συμβόλαιο της Πετρούλας;