Οι δύσκολες στιγμές της Λαμπίρη!

04.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο και η Χριστίνα Λαμπίρη δεν είχε κανένα πρόβλημα και κόμπλεξ να αποκαλύψει δημοσίως ότι στενοχωρήθηκε πολύ από τον χωρισμό της με τον Μανώλη Μαυρομουστακάκη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο και η Χριστίνα Λαμπίρη δεν είχε κανένα πρόβλημα και κόμπλεξ να αποκαλύψει δημοσίως ότι στενοχωρήθηκε πολύ από τον χωρισμό της με τον Μανώλη Μαυρομουστακάκη. Το ζευγάρι χώρισε πριν λίγους μήνες και η παρουσιάστρια του «Super Star» λίγο καιρό μετά με συνέντευξη της αποκάλυπτε τον χωρισμό.

Τώρα, ήρθε η σειρά να μάς δώσει λίγες λεπτομέρειες παραπάνω και από το «Gala» της Μαρίας Σταματέρη αποκάλυψε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον χωρισμό. Ε, τέσσερα χρόνια σχέσης δεν είναι και λίγα. Και από τη στιγμή, δε, που το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί, μπορούμε να καταλάβουμε το κόστος που είχε ο χωρισμός.

Τώρα, όμως, η Λαμπίρη είναι καλά και το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της. Μάλιστα, δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι γι’ αυτό ευθύνεται ένας νέος έρωτας που έχει μπει στη ζωή της. Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε στην Σταματέρη ότι είναι ερωτευμένη με κάποιον, αποδίδοντας την καλή διάθεση στο all time classic... περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά!