Η Σκορδά διαψεύδει τις φήμες!

04.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά να είναι έγκυος! Κι όσο η παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα μπλα» τηρούσε σιγή ιχθύος, τόσο τα σενάρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά να είναι έγκυος! Κι όσο η παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα μπλα» τηρούσε σιγή ιχθύος, τόσο τα σενάρια περί εγκυμοσύνης ενισχύονταν. Λίγο έλειψε να πιστέψουμε ότι εκεί στο Alter έχει πέσει... περονόσπορος και η μία μετά την άλλη παρουσιάστρια... καθίσταται έγκυος!

Αν ισχύει αυτό να το ξέρουμε, να πάμε να πιάσουμε δουλειά εκεί. Λέμε καμιά βλακεία να περάσει η ώρα. Τέλος πάντων, η Φαίη πάνω στον πανικό και το όργιο φημών αποφάσισε να ξενερώσει όσους διαδίδουν τα περί εγκυμοσύνης, διαψεύδοντας τα σενάρια. «Δεν είμαι έγκυος» λέει η παρουσιάστρια, αφήνοντας εκεί στο Alter την Ράνια Θρασκιά μόνη έγκυος.

Με συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η Σκορδά όχι μόνο αρνείται ότι περιμένει παιδί, αλλά δηλώνει ανέτοιμη για τη μητρότητα. Ναι, θέλει να αποκτήσει παιδί, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Ωστόσο, μίλησε γι ακόμη μία φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά μη φανταστείς τρελά πράγματα. Ντρέπεται να μιλάει για εκείνον, αν και όπως λέει, ο Λιάγκας είναι ο άνθρωπος της και ουχί ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μάλιστα. Επίσης, είπε ότι άργησε να μιλήσει για τη σχέση τους, επειδή δεν ήταν ακόμη σίγουρη για αυτή.