Δρούζα: μετά τη φραπελιά... η Θώδη!

04.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την περίφημη? φραπελιά, η Άννα Δρούζα επανήλθε δριμύτερη σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να φέρνει διάφορους στο στούντιο, που και καλά θεραπεύουν ανίατες ασθένειες. Αυτή τη φορά καλεσμένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την περίφημη... φραπελιά, η Άννα Δρούζα επανήλθε δριμύτερη σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να φέρνει διάφορους στο στούντιο, που και καλά θεραπεύουν ανίατες ασθένειες. Αυτή τη φορά καλεσμένη της Δρούζα ήταν η Έφη Θώδη κι αν απορείς τι σχέση μπορεί να έχει η εν λόγω με τα παραπάνω, σε πληροφορώ ότι η Θώδη μετά από ένα όραμα που είχε με πέντε φοράδες (ή άλογα) απέκτησε... μαγικές ιδιότητες.

Την Παρασκευή ήταν καλεσμένη στο «Μπορώ» και υποστήριζε ότι με ένα άγγιγμα της μπορεί να θεραπεύσει κάποιον που έχει καρκίνο. Ακούγοντας την να λέει όλα αυτά, το πιο εύκολο είναι να ξεκινήσουμε την πλάκα. Εννοείται ότι κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά και όπως κάναμε με τον... τρελό του χωριού, κάναμε την πλάκα μας για να περάσει η ώρα. Κακώς, βέβαια, διότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσαμε να δείξουμε τη δική μας ισχύ απέναντι στην αδυναμία του άλλου.

Ωστόσο, εμείς στον... τρελό του χωριού δε δίναμε βήμα, ούτε τον βάζαμε να μιλάει στα μεγάφωνα της κοινότητας και να καλεί τους κατοίκους να τους αγγίξει, μπας και γίνουν καλά. Η Δρούζα, όμως, δίνει βήμα στην Θώδη να λέει τα κουλά της και μάλιστα από τη συχνότητα του Star, που είναι πανελλαδικής εμβέλειας. Αποτέλεσμα; Εκατομμύρια Έλληνες βρέθηκαν να παρακολουθούν την Θώδη να λέει τα άσχετα και την Δρούζα να την παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή, τρομάρα της.

Ναι, εντάξει όταν άρχισε να μιλάει για καρκίνους και ότι τους θεραπεύει όπως ο Χριστός, τη ρώτησε αν φοβάται μήπως να τη μηνύσουν; Δεν κατάλαβα, γιατί να μηνύσουν την Θώδη; Εξάλλου, έχει το... ακαταλόγιστο. Την Δρούζα που την φιλοξένησε ποιος θα την μηνύσει; Γιατί, άντε να δεχτώ ότι δεν ήξερε τι σκόπευε να πει η τραγουδίστρια στην εκπομπή. Όταν άρχισε να λέει τις αρλούμπες, γιατί δεν τη σταμάτησε; Μήπως, γιατί εκείνη την ώρα άρχισαν να παίρνουν μπρος - μετά από ποοοολύ καιρό - τα μηχανάκια της AGB;