Πάσχει από λευχαιμία ο Ο Νηλ

04.05.2001
Άντζυ μου καλημέρα,Σου γράφω μετά από τόσο καιρό, επειδή έχω νέα που σε ενδιαφέρουν άμεσα και σίγουρα θα συγκινήσουν τις ευαίσθητες χορδές σου. Θα στα αναφέρω όσο πιο σύντομα γίνεται, διότι εγώ αντίθετα με σένα είμαι συνηθισμένη σε πιο ανάλαφρα θέματα. Ο Ράιαν Ο Νηλ πάσχει από μια μορφή λευχαιμίας, μια περίπτωση που δε διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.
Άντζυ μου καλημέρα,


Σου γράφω μετά από τόσο καιρό, επειδή έχω νέα που σε ενδιαφέρουν άμεσα και σίγουρα θα συγκινήσουν τις ευαίσθητες χορδές σου. Θα στα αναφέρω όσο πιο σύντομα γίνεται, διότι εγώ αντίθετα με σένα είμαι συνηθισμένη σε πιο ανάλαφρα θέματα. Ο Ράιαν Ο Νηλ πάσχει από μια μορφή λευχαιμίας, μια περίπτωση που δε διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του. Ο διάσημος ηθοποιός έμαθε για την αρρώστιά του όταν πήγε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για το καθιερωμένο τσεκ απ. Βλέπεις, έχει ήδη πατήσει τα 60 και οι εξετάσεις κρίνονται απαραίτητες.

Το σοκ που έπαθε Αντζυ μου, μόλις άκουσε τα καθέκαστα ήταν μεγάλο, όμως τα λόγια των ιατρών λίγο αργότερα τον καθησύχασαν. Πρόκειται του είπαν για μια ιάσιμη μορφή λευχαιμίας, που μπορεί να την ξεπεράσει με την απαραίτητη θεραπεία. Στο πλευρό του βρίσκονται η αγαπημένη του - ηθοποιός στο επάγγελμα και 27 χρονών (αν σε ενδιαφέρει), Λέσλι Στέφανσον και η κόρη του Τατούμ ο Νηλ. Η αρρώστια τους έφερε κοντά, καθότι είχαν να μιλήσουν εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά ο μπαμπάς Ο Νηλ είχε εκνευριστεί με τις κατά καιρούς ερωτικές επιλογές της κόρης, αλλά και τον άστατο βίο που συνήθιζε να διάγει.

Να σου πω κι άλλο ένα άσχημο - κατά κάποιο τρόπο- νέο και θα κλείσω το γράμμα μου. Μάλλον θα σε έχω ψυχοπλακώσει πρωινιάτικα με όλα αυτά, όμως πρέπει κι εσύ να μαθαίνεις το κάτι τι σου. Μη "βαδίζεις ξυπόλητη στα αγκάθια".

Σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον πνεύμονα υποβλήθηκε ο Τζόρτζ Χάρισον. Το πρώην "σκαθάρι" από το 1999 έπασχε από καρκίνο κι αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις έκανε την εγχείρηση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τώρα βρίσκεται στην κλινική στη Μινεσότα κι αφού πάρει εξιτήριο θα πάει μέχρι την Τοσκάνη στην Ιταλία για να ξεκουραστεί. Δεν ξέρω αν είχες ακούσει, για την άλλη του περιπέτεια το 1997, όπου ο Χάρισον είχε υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον όγκο που είχε στο λάρυγγα. Ξεπέρασε κι αυτό το εμπόδιο, ενώ από τότε έκοψε το τσιγάρο μαχαίρι, διότι αυτό ήταν η αιτία της αρρώστιάς του.