Η Μπους στους ωραίους του κόσμου

04.05.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, σήμερα σκέφτομαι να σου μιλήσω για την ομορφιά και κατά πόσο αυτή μπορεί να είναι αντικειμενική. Όχι, δεν ξαναέφαγα "χυλόπιτα", απλά έπεσε στα χέρια μου η λίστα του περιοδικού People με τους 50 ομορφότερους ανθρώπους του πλανήτη. Άσε Σώτο μου και φρίκαρα με αυτά που είδα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σήμερα σκέφτομαι να σου μιλήσω για την ομορφιά και κατά πόσο αυτή μπορεί να είναι αντικειμενική. Όχι, δεν ξαναέφαγα "χυλόπιτα", απλά έπεσε στα χέρια μου η λίστα του περιοδικού People με τους 50 ομορφότερους ανθρώπους του πλανήτη. Άσε Σώτο μου και φρίκαρα με αυτά που είδα.

Εντάξει να είναι η Τζένιφερ Λοπέζ και η Ζέτα Τζόουνς το καταλαβαίνω και πολύ μάλιστα. Τέτοιες γυναίκες δύσκολα συναντάς δίπλα σου (καλά δεν έχεις να πεις, αν μη τι άλλο είμαι αντικειμενική). Η Λορα Μπους μου λες που κολλάει; Ναι καλά διάβασες, η γυναίκα του πλανητάρχη είναι ανάμεσα στους 50 ομορφότερους ανθρώπους. Απορώ κι εξανίσταμαι. Την είδαν καλά; Και συγνώμη δηλαδή, τι ωραίο έχει πάνω της που να είναι επιβραβεύσιμο. Τέλος πάντων, σταματώ, διότι ως φαίνεται με έχει πιάσει ένα ντελίριο. Μην πάθω και τίποτε. Πάντως η ίδια απέδωσε την "πρωτιά" της στο κραγιόν και τη χτένα που κουβαλάει πάντοτε στη τσάντα της. Να το κάνω κι εγώ, δηλαδή μπας και δω το όνομά μου στη λίστα.

Δυστυχώς εσύ Σώτο μου είσαι άντρας και δε μπορείς να πάρεις κραγιόν, τώρα χτένα. . . Άλλη έκπληξη δεν υπήρξε παρά μόνο ότι ανάμεσα στους ωραίους είναι κι ένας πιλότος. Δυστυχώς δεν είχαν φωτό του για να δω φάτσα. Κατά τα άλλα οι πρώτοι ήταν πάνω κάτω οι γνωστοί. Η Τζούλια Ρόμπερτς, η Τζουλιαν Μουρ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Μπραντ Πιτ, ο Μπενίτσιο Ντελ Τόρο και άλλοι πολλοί.

Το ξέρεις ότι έχουμε και ρεκόρ; Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τομ Κρούζ και η Μισέλ Φάιφερ συμπεριλαμβάνονται για 6η συνεχή χρονιά παρακαλώ, ο Τζορτζ Κλούνει για τέταρτη και η Ζετα Τζόουνς για τρίτη. Τον άντρα της, τον Μάικλ Ντάγκλας, δεν τον πήρε κάπου το μάτι μου, αλλά τι πειράζει, ας είναι καλά η γυναίκα.