Παντρεύτηκε η Μαντώ

10.05.2001
Αγαπημένη μου Ελένη, έφυγες βιαστικά σήμερα και δεν πρόλαβα να σου πω τα ευχάριστα νέα που έχω. Παντρεύτηκε η Μαντώ τον αγαπημένο της Γιώργο Χατζηπαύλου. Ξέρεις το γυναικολόγο, ο οποίος Ελενάρα μου πήρε το κορίτσι με δήμαρχο και κουμπάρο. Κι αυτό διότι η αοιδός βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αγαπημένη μου Ελένη,

Έφυγες βιαστικά σήμερα και δεν πρόλαβα να σου πω τα ευχάριστα νέα που έχω. Παντρεύτηκε η Μαντώ τον αγαπημένο της Γιώργο Χατζηπαύλου. Ξέρεις το γυναικολόγο, ο οποίος Ελενάρα μου πήρε το κορίτσι με δήμαρχο και κουμπάρο. Όπως κατάλαβες τα παιδιά έκαναν πολιτικό γάμο, όχι γιατί δεν πιστεύουν στο θρησκευτικό. Καμία σχέση. Απλά η αοιδός -όπως σου είχα γράψει προ καιρού- βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έτσι, όπως καταλαβαίνεις και θα γνωρίζεις από φίλες και ξαδέρφες σου, ένας γάμος στην εκκλησία απαιτεί πολλές ώρες τρεξίματος. Ξέρεις, να βρεις την εκκλησία, ο στολισμός της κι άλλα πολλά πράγματα που θα κούραζαν τη Μαντώ στην κατάσταση που βρίσκεται. Έτσι, όταν με το καλό έρθει στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζεύγους θα ενωθούν κι ενώπιω Θεού και ανθρώπων. Α! να σου πω ακόμη ότι ο γάμος αυτός είναι ο δεύτερος για τη νύφη, για το γαμπρό δεν ξέρω.

Αναφορικά με την καριέρα της αοιδού, προς το παρόν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, ενώ ήδη σταμάτησε τις εμφανίσεις της στη "Γέφυρα", όπου ήταν μαζί με το Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Δεν ξέρω είχες πάει; Εγώ δεν έτυχε, αλλά από ότι μου είπε ο Τζόρτζ που πήγε, είχε αρκετό κέφι. Καλά τι θα έλεγε αυτός, αφού ως γνωστόν "όπου γάμος και χαρά ο Γιωργής πρώτος". Τέλος πάντων, μη σε πολυζαλίζω με άσχετα πράγματα. Κάπου είχα ακούσει Ελενάρα μου ότι η Μαντώ είχε πάθει βρογχίτιδα, αυτό όμως δεν το υιοθετώ, διότι μπορεί να ήταν ένα από αυτά τα αθώα ψεματάκια για να καλυφθεί αρχικά η εγκυμοσύνη. Μέχρι να σιγουρευτούν δηλαδή.

Καλά δε σου λέω τι χαρά έκανε ο γαμπρός μόλις πήρε τις γυναικολογικές εξετάσεις. Όποιον έβλεπε μπροστά του, του συστηνόταν ως εξής: "είμαι σύζυγος της Μαντούς και γιατρός στο επάγγελμα και ...κυοφορούμε". Για να καταλάβεις Ελένη μου τι παιδί μάλαμα παίρνει η αοιδός. Αχ, τύχη που την έχουν μερικές. Τέλος πάντων, σταματώ εδώ, διότι στο δωμάτιο μόλις μπήκε ο Κώστας, ο τεχνικός και θέλω να του κάνω μια κρίσιμη ερώτηση. Στην ταυτότητά του, στο επάγγελμα αναγράφει "Administrator of e-go.gr";