Παντρεύονται Πιτ - Τζολί με τις ευλογίες της οικογένειας!

11.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανακουφισμένη είναι η Αντζελίνα Τζολί μετά τη γνωριμία της με τα...μελλοντικά πεθερικά της και πλέον μπορεί να κάνει σχέδια γάμου με τον Μπραντ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανακουφισμένη είναι η Αντζελίνα Τζολί μετά τη γνωριμία της με τα...μελλοντικά πεθερικά της και πλέον μπορεί να κάνει σχέδια γάμου με τον Μπραντ, χωρίς να ανησυχεί για το σόι του και πως αυτό την βλέπει. Η πρόσφατη γνωριμία της Αντζελίνα με τους Πιτ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και παρόλο που αυτοί αρχικά δεν την έβλεπαν με τόσο καλό μάτι, με το που τη γνώρισαν, άλλαξαν αμέσως γνώμη.

Σαν χολιγουντιανή ταινία ένα πράγμα, που πάει ο γιος τη μέλλουσα νύφη στο σπίτι κι αυτή τους κερδίζει όλους με τον χαρακτήρα της. «Η Αντζελίνα είναι πολύ γλυκιά κι εμείς την αγαπήσαμε. Πρόκειται για εξαιρετική κοπέλα». Τι σου κάνει τελικά ο έρωτας. Πόσο μπορεί να σε μεταμορφώσει. Γιατί μη μου πεις πως η Τζολί ήτο το ίδιο γλυκιά επί εποχής Μπίλι Μπομπ Θόρτον, τότε που κυκλοφορούσε σαν τη νύφη του Δράκουλα με μία φιάλη αίματος περασμένη στο λαιμό!

Πλέον, ελεώ Μπραντ αλλά και παιδιών, η Αντζελίνα έχει αλλάξει στυλ και συμπεριφορά και είναι μία εργαζόμενη γυναίκα και καλή νοικοκυρά! Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το ζευγάρι, τώρα που βγήκε το διαζύγιο του Πιτ, να παντρεύονται και μάλιστα σύντομα. Ακόμη και για τις 22 του μηνός λένε κάποιοι, αλλά είναι λίγο απίθανο αυτό το σενάριο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]